Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2024 18:38

Konu: A101 Samsung Marka Klima Satın Alma ve Kargo Süreci İle İlgili Şikayet

14 Haziran 2024 tarihinde A101 internet sitesi üzerinden kredi kartı ile peşin ödemeli olarak Samsung marka klima satın aldım. Ancak, ürünün faturası 20 Haziran 2024 tarihinde kesilmesine rağmen halen kargoya verilmemiş olması nedeniyle büyük bir mağduriyet yaşıyorum.

Satın Alınan Ürün: Samsung Marka Klima
Satın Alma Tarihi: 14 Haziran 2024
Fatura Tarihi: 20 Haziran 2024
Fatura Numarası: A3020240024711606
Sipariş No: 3124061419882765
Ödeme Yöntemi: Kredi Kartı ile Peşin Ödeme

Ürünümün faturasının kesilmesinden bu yana geçen sürede, A101 internet sitesi üzerinden kargoya verilmesi gereken ürün hala işleme alınmamıştır. Bu durum, satın alma işlemimin hızlı ve güvenilir bir şekilde tamamlanmasını engellemekte ve beni mağdur etmektedir.

En kısa sürede ürünümün kargoya verilmesini ve bana bildirilmesini talep ediyorum. Aksi halde, satın alma işlemimin iptal edilmesini ve ödediğim tutarın en geç 5 iş günü içinde hesabıma iadesini talep ediyorum.

Bu süreçte yaşadığım mağduriyet nedeniyle telafi edici bir çözüm sunulmasını talep ediyorum.

Bu konuda gerekli işlemlerin derhal yapılmasını ve tarafıma en kısa sürede geri dönüş yapılmasını önemle rica ederim. Aksi takdirde, haklarımı aramak adına ilgili Tüketici Hakları kurumlarına başvuracağımı belirtmek isterim.

Saygılarımla

02 Temmuz 2024 06:32

Tarih 02.07.2024 18 gün geçmesine rağmen hala ürün hazırlanıyor görünüyor madem elinizde klima yok neden satışa çıkarıp insanları mağdur ediyorsunuz. A101 pişmanlıktır.

06 Temmuz 2024 14:17
A101 Samsung Marka Klima Satın Alma Ve Kargo Süreci İle İlgili Şikayet

14 Haziran 2024 tarihinde vermiş olduğum klima siparişi büyük bir heyecan ve sabırsızlıkla beklemekteydim. Ancak, 06 Temmuz tarihinde teslim edilen ürünün paramparça olduğunu görmek beni derinden üzmüştür. Bu durum, hem maddi kayıp hem de büyük bir zaman kaybına neden olmuştur. Evinizde yazın sıcağında serinleyebilmeyi umarken, bu olayın yaşanması beni ve ailemi mağdur duruma düşürmüştür. Üstelik, bu tür bir olayı yaşamak yalnızca maddi kayıp değil, aynı zamanda büyük bir hayal kırıklığı ve moral bozukluğu yaratmıştır. Ürününüzün bu şekilde gelmesi, siparişin verdiğim tarihten itibaren yaşadığım heyecanı ve beklentiyi tamamen yıkmıştır. Mağduriyetimin en kısa sürede giderilmesini ve ürünümün en kısa sürede sağlam bir şekilde teslim edilmesini rica ediyorum. Ayrıca, yaşanan bu olumsuz deneyimden dolayı tarafıma gerekli telafinin yapılmasını talep ediyorum. Şirketinizin bu konuda gereken hassasiyeti göstererek, müşteri memnuniyetini sağlamak adına en kısa sürede gerekli adımları atacağından emin olmak istiyorum. Bu durumun tekrarlanmaması adına gerekli önlemlerin alınacağını ümit ediyorum.

09 Temmuz 2024 22:12

09.07.2024 A101'in müşteri hizmetleri ve operasyonel süreçlerindeki bu büyük aksaklık, markanın itibarını ciddi şekilde zedelemektedir. Müşteri memnuniyetine zerre önem vermeyen A101, müşterilerini mağdur etmekten başka bir şey yapmamaktadır. Faturası kesilen ve ödemesi peşin olarak yapılan bir ürünün,26 gün geçmesine rağmen hala teslim edilmemesi kabul edilemez bir durumdur. Bu düzensiz ve sorumsuz işleyişin, benim gibi birçok müşteriyi mağdur ettiğinden şüphem yoktur. Yaşanan bu süreç, A101'in müşteri hizmetleri ve operasyonel süreçlerindeki yetersizliklerin açık bir göstergesidir. Bu konuyu sosyal medyada ve ilgili tüm platformlarda paylaşarak, A101'in itibarını zedelemek için elimden geleni yapacağımı belirtmek isterim. Ayrıca, haklarımı aramak adına ilgili Tüketici Hakları kurumundan sonuç beklenmektedir.

10 Temmuz 2024 22:31
a101-samsung-marka-klima-satin-alma-ve-kargo-sureci-ile-ilgili-sikayet-1.jpg

Uğraşmaktan bıktım usandım gereğini Tüketici Hakem Heyeti yapsın

Veysel sonuçtan hiç memnun değil

Veysel
11 Ağustos 2025 12:56
Tülin sonuçtan hiç memnun değil

Tülin
04 Ocak 2024 12:27
A101 Online Alışveriş İade Ve Geri Dönüş Sorunu
Orkun sonuçtan hiç memnun değil

Orkun
07 Ağustos 2025 19:54

Teslim Edilmeyen Klima Ve Çözüm Sunulmayan Mağduriyet

Sinan
04 Ağustos 2025 13:38
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Özgür
03 Temmuz 2024 09:30