Siyah
24 Haziran 2024 15:25

17.03.2024 tarihinde A101'den almış olduğum Nokia Micro Earbuds Pro TWS-521 Bluetooth kablosuz kulaklığın sol tarafı şarj olmadığı için ithalatçı firmaya e-posta ile bilgi verdim. Firma teknik servisinden bir yetkili ile yapmış olduğumuz telefon görüşmeleri sonrasında ürünün fotoğrafını kendisine göndermemi istedi. Ürün fotoğraflarını göndermemi takiben tarafıma e-posta ile dönüş yapılarak ürünün muhtelif yerlerine darbe aldığı için bozulduğunu ve bunun kullanıcı hatası olduğunu belirttiler (ürünü incelemediler bile). Herhangi bir çözüm önerisi sunmadan konuyu kapattılar.

Hümeyra
Hümeyra

Birebir aynı sorun bende de mevcut. Bende benzer tarihlerde aldım, ilk başlarda sol tarafın şarjı erken bitiyordu sonradan hiç şarj olmamaya başladı. Şu an sadece sağ taraf çalışıyor. Üstelik tek bir tane bile darbe almadı. Hmd firmasını kınıyorum, ürünü incelemeden darbe almış demek ne kadar basit. Ürünün arkasında duramıyorlar. Çöpe atacağım bende. Tam Google a garanti servisini bulmak için girdim sizin şikayetinizi görünce uğraşmaktan vazgeçtim aslında bunlara tüketici hakem heyetiyle cevap vermek gerekir de. Neyse

Deniz
09 Mart 2025 11:25
A101'de İlgisizlik Ve Hakaretle Karşılaştım!
A101'de İlgisizlik Ve Hakaretle Karşılaştım!

Zehra
26 Ağustos 2025 02:23