Zeki sonuçtan hiç memnun değil

A101 Mağaza Müdürü Can Sıktı

Zeki
06 Ocak 2024 21:46

30.12.2023 Tarihinde A101'in Balıkesir'deki C116 Mağaza kodlu işyerinde alışverişe başladım. Henüz Portakal almış alışverişime devam ediyordum ki; Mağaza Müdürü bayan sert bir tonla, "Beyefendi 1 dakika kaldı" diye haykırdı. "Bir iki alacağım daha var. Hemen bitiriyorum." diye yanıt verdim. Mağaza müdürü bayan yine "Beyefendi 1 dakika kaldı" dedi. "Bunu daha önce de söylediniz. Anladım." dedim. Bu diyaloglar yaşanırken alışveriş kasasının alışveriş bandı üzerinde gayrı ciddi bir şekilde birinin oturduğunu gördüm. Önemsemedim ve alışverişe devam ettim. Bu kez az önce alışveriş kasasının üzerinde oturan ve üzerinde A101 üniforması bulunmayan şahıs geldi ve " Beyefendi 1 dakika kaldı" dedi. "Anladım ama bu kadar meşgul etmeyin. Size yanıt vermekten alışveriş yapamıyorum" dedim. Onu da ciddiye almadım alışverişimi tamamlayıp kasaya yöneldim. Mağaza Müdürü bayan adeta bir karış suratla alışverişi tamamladı ve mağazadan 21.10'da çıktım.
( alışverişin kredi kartıyla ödenme saati 21.03) Ben mağazanın 21.30'da kapanacağını zannediyordum. Aksi takdirde asla bu duruma düşmezdim. Fakat A101 şayet mağazaya girmeme izin vermişse, çalışanlar beni söz ve davranışlarıyla rahatsız etmemeli ve alışverişimi sinirim bozulmadan bitirmeliydim. Durumu A101'e de bildirdim. Bana döneceklerini söylediler. Hala dönecekler. Artık önemi de kalmadı. O Mağaza Müdürü orada olduğu sürece C116 Mağaza kodlu A101'in önünden bile geçmem.

Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Selçuk
17 Aralık 2023 16:47
Nagihan sonuçtan hiç memnun değil

Nagihan
20 Aralık 2023 20:13

Kemal
19 Ekim 2023 20:23
A101 Mağazasından Müşterisine Yakışmayan Davranış.
Enis sonuçtan hiç memnun değil

Enis
11 Nisan 2024 19:46