Ecem sonuçtan hiç memnun değil

Ecem
06 Mayıs 2024 11:57

A101 den online alışveriş yaptım. İlk alışverişimdi. Son olur. Tatlı yapmak için gerekli malzemeleri sipariş verdim. Üstelik 250₺ altına getirmedikleri için birkaç şey daha söyledim. En gerekli olan şeyi göndermediler. Ve siparişi bırakıp gittiler. Mutfağa geçip paketlere bakınca fark ettim. Ne aradılar ne de teslimat sırasında bilgi verildi. Üstelik "eksik ürün yoksa aranmak istiyorum" tarzında bir seçenek vardı. Onu da işaretlemiştim. O ürünü alamayacağımı bilseydim siparişi iptal ederdim. Şimdi başka yerden sipariş vermek zorundayım. Ürün yoksa satmayın! Eksik veya hata olabiliyor diyorsanız da bari arayıp bir söyleyin.
İkinci sorun: toplam alışveriş tutarı hesabınızdan çekilmez. Eksik ürün varsa teslimattan sonra o düşer, öyle çekilir vs diyorlar. O da doğru değil. Çekmişsiniz diyorum. Çekmedik diyorlar. Dekont gönderiyorum. O zaman iadesini yaparız diyorlar. Para iadesini bile ne zaman yapacaklar belli değil.
Özetle: 1. Olmayan ürünü satıyorlar. 2. Ürün yoksa ararız bilgi veririz diyorlar. Ama aramıyorlar. 3. Ücreti hesabınızdan çekmeyiz. Ürünler teslim edilir, eksik varsa o düşer kalan tutar çekilir diyorlar. Ama tüm bedeli alışverişi yaptığınız an hesaptan çekiyorlar. 4. Ücret iadesi yapacaklarını söylüyorlar... Bir daha A101 kapıda dan online alışveriş yapmam. Aklınızda bulunsun.

Ebru
09 Mart 2024 14:17
Salih sonuçtan hiç memnun değil

Salih
05 Temmuz 2023 15:06

Emel
25 Eylül 2024 10:29
Dilber sonuçtan hiç memnun değil

Dilber
24 Temmuz 2023 10:40