Rabiye sonuçtan hiç memnun değil

01 Kasım 2024 10:35

A101 hadi uygulaması na asla. Mahalle marketi urunu kaç tl'den aldınız ise veresiye defterine onu yazar. Hadi ise faiz alıyor. Tabi bunu size tam tersi indirim var diye söyleniyor. Asla bindirim denmiyor günlük faiz işliyor mahalle marketinden alin. Bursa Osmangazi il tarımdaki A101 30.10 2024. Alis verişe gittim daha ürün bakmaya başladım. Sinek gibi tepemde belirdi. Ben zaten A101 internet sitesinden alıyorum dedim bu daha kolay vs neyse alışveriş yaparken telefonu verin. Biz kuralım. Kimlik istediler beni yanlış bilgilendirdiler bugün müşteri hizmetleri arayınca gerçeği öğrendim. Anında ödemek istedim. Kabul etmediler. Aradım tüm birimi yapacağım bir şey yok diyor kameraları izlesinler ben kredi kartımı çıkardım ödendi deyince şaşırdım sinek gibi yapıştı telefonunu ver diye oan bir boşlukta bulundum verdim. Hadi neyse eve gidince uygulamayıda kaldırıp içimden ne geçerse. İste ama ödemeyi bana sordunuz mu ki sizin elinizde diye telefonumu aldınız ödediniz bu is bu kadar uzadıkça günlük faiz alan bir sistem.

03 Kasım 2024 19:30

Defalarca aradım. Sanki devlet bankası devletin bankası bile bu kadar uzatmaz ne kredi ne bir hesap bir şeyim yok hesabımı kapatın dedim uygulama üzerinden kapatılmıyor illa müşteri hizmetini arayacaksın arıyorum buz sizi arayacağız Allah aşkına. Benim rızam dışında yanlış bilgileri giren ve başımda bekleyen alışverişimi bile rahatça yapmaya firsat vermeyen saha çalışanınıza bakin önce bu nasıl bir sistemdir. Zorla insani çileden çıkarıp bir de hala hesap kapatmamak için direnen kısaca sadece silah eksik zorla insani bıktırıp üye yapmak için başınızda bekleyip telefonunuzu verin verin biz kuracağız deyip bu ne zorlamak anlamadım. Ve hala donen yok yine aradım yöne aynı cevap. Bir isimize karışmadıkları kalmıştı onu da yapıyorlar artık

25 Kasım 2024 13:48
A101 Hadi Uygulaması: Gizli Faiz Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

Bugün karşıma çıktı kendilerini net anlatan bir kelime çok satanlar yerine çok şeytanlar yazmışlar iste kendilerini bilmeleri güzel

Eğer son ödeme tarihinde yatırırsanız o kadar ödeyeceksiniz yani aldığınız tarihten itibaren 2 ay sonra yoksa ödeme yapınca erken kapatma çıkıyor normal ücretinizi oduyosunuz

Rabiye

Ben 3 saat sonra ödedim yani daha aldığım gün iptal edin dedim hiçbir ödemem geciktirmem. Dediğiniz her kart için geçerli

Rabiye

Yok 2 gün sonra ödedim her güne 1. Tl 50 kuruş yani daha 2 gün oldu onlar yükleyeli bir rahat bırakın insanlar neyle isterse ödesin reklamı zaten donuyor durmadan isteyen yükler başında bekleyip kapıda karşılamak alışverişi engellercesine başından ayrılmamak dir dir rahatsız etmeye gerek yok

Menekse sonuçtan hiç memnun değil

A101 Hadi Kartı İle Yaşadığım Kayıt Ve Kullanım Sorunu

Menekse
13 Haziran 18:00
Tunahan sonuçtan hiç memnun değil

Tunahan
15 Ağustos 2024 11:45
Turker sonuçtan hiç memnun değil

A101 Hadi Uygulaması Hayal Kırıklığı Yarattı

Turker