Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Ziraat Bankası Hak Edilen Promosyonumu Vermiyor

27 Haziran 2024 18:38

Ziraat Bankası Arpaçay/Kars şubesi, yeni işe başladığım için promosyon başvurusunda bulundum fakat eskiden promosyon aldığım ve maaş müşterisi olduğum belirtilerek promosyon başvurum reddedildi. Fakat aynı durumu yaşayan arkadaşım Van Ziraat Bankası şubesinden promosyon ücretini aldı. Bu konuda tarafıma ulaşıp sorunumun çözülmesini istiyorum.

24 Temmuz 2024 09:21

Kars Valiliğine ait Kars Huzurevinde görev yapmakta iken 16.03.2023 tarihinde 11.000,00 TL promosyon ücreti almıştım fakat 15.04.2024 tarihinde Sağlık Bakanlığına atamam gerçekleşmesinden dolayı kurumdan istifa ederek ayrıldım. Kars/Arpaçay İlçe Devlet Hastanesinde göreve başladım Arpaçay İlçe Devlet Hastanesinde 2024 ocak ayında yeni bir promosyon anlaşması yapılmış olup ve kişi başına 20.000,00 TL promosyon ödemesi gerçekleştirilmiş. Aynı durumda bir arkadaşım Van şubesinde yapılan promosyon anlaşmasından yararlanırken biz yararlanamıyoruz konuyla ilgili daha önce 2 adet dilekçe göndermeme rağmen dilekçelerime herhangi bir cevap alamadım. Resmi olarak dilekçelere maksimum 1 ay içerisinde cevap verilmesi gerekmektedir. Konuyla ilgili gereken prosedürün yapılıp hak edişimin alınmasını talep ediyorum.

11 Temmuz 2024 16:19

Ziraat Bankası Arpaçay/Kars şubesi, yeni işe başladığım için promosyon başvurusunda bulundum fakat eskiden promosyon aldığım ve maaş müşterisi olduğum belirtilerek promosyon başvurum reddedildi. Fakat aynı durumu yaşayan arkadaşım Van Ziraat Bankası şubesinden promosyon ücretini aldı bir diğer arkadaşım Kars/Digor şubeden aldı fakat ben alamıyorum emsalleri olmasına rağmen Bu konuda tarafıma ulaşıp sorunumun çözülmesini istiyorum.

11 Temmuz 2024 16:17

Kars Valiliğine ait Kars Huzurevinde görev yapmakta iken 16.03.2023 tarihinde 11.000,00 TL promosyon ücreti almıştım fakat 15.04.2024 tarihinde Sağlık Bakanlığına atamam gerçekleşmesinden dolayı kurumdan istifa ederek ayrıldım. Kars/Arpaçay İlçe Devlet Hastanesinde göreve başladım Arpaçay İlçe Devlet Hastanesinde 2024 ocak ayında yeni bir promosyon anlaşması yapılmış olup ve kişi başına 20.000,00 TL promosyon ödemesi gerçekleştirilmiş. Aynı durumda bir arkadaşım Van şubesinde yapılan promosyon anlaşmasından yararlandı aynı şekilde diğer arkadaşım ise Digor şubesinden promosyon ücretini aldı ben alamıyorum konuyla ilgili daha önce 2 adet dilekçe göndermeme rağmen dilekçelerime herhangi bir cevap alamadım. Resmi olarak dilekçelere maksimum 1 ay içerisinde cevap verilmesi gerekmektedir. Konuyla ilgili gereken prosedürün yapılıp hak edişimin alınmasını talep ediyorum.

27 Haziran 2024 18:38 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Süleyman
Süleyman
18 Temmuz 2024 11:36

Herhangi bir geri dönüş alamadım emsalleri olmasına rağmen 3 aydır bekletiliyorum

27 Haziran 2024 17:58

28 Mart 2024 16:06
Ziraat Bankası Promosyon İle İlgili

Emekli Maaşı Promosyon Başvurusunda Yaşanan Sorun

16 Ocak 2025 11:58
Emekli Maaşı Promosyon Başvurusunda Yaşanan Sorun
Reyhan sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2023 11:22

23 Eylül 2024 12:21
Ziraat Bankası Maaş Promosyonunu Arkadaşıma Verirken Bana Vermiyor.

Ziraat Bankası Kategorileri