Ziraat Bankası Cihaz Sıfırlama Hatası

Ziraat Bankası Cihaz Sıfırlama Hatası
28 Nisan 2024 10:58

Ziraat Bankası mobil bankacılık hizmetim, 'cihazınızı sıfırlayın' hatasıyla iptal edildi. Müşteri temsilcilerini üç-dört kez aramama rağmen hiçbir çözüm üretilmiyor, temsilcilerin ilgisiz konuşmaları ve bilgisizlikleri ayrı bir sorun. Kendi cihazımdan, bilgisayarımdan ve eşimin telefonundan istedikleri işlemleri tek tek yapmama rağmen sorunun çözülmemesi ve her seferinde 'bekleyin, tekrar arayın' denilerek müşteri temsilcilerinin çözüm üretmekten aciz olmaları da cabası.

28 Nisan 2024 10:59 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Nurevşan
Nurevşan

Aynı sorunu yaşıyorum müşteri temsilcisi çözemiyor. Sorununuz nasıl halloldu?

Mesut
Mesut

Ziraat Bankası mobil bankacılığa girmek istediğimde cihazınızı sıfırlayın uyarısı veriyor müşteri hizmetleri şubeye git der. Şubeye gittim yardımcı olmadılar telefoncuya gönderdi müşteri hizmetlerini arıyorum kimse ilgilenmiyor bir şey yapamıyorlar mış normal internetten diğer telefonlardan zaten giremiyorum bu ne biçim iştir banka hesaplarımı nasıl göreceğim.

Ayşegül
Ayşegül

Aynısı bende de oluyor nasıl hallettiniz?

10 Aralık 2024 01:13
Ziraat Bankası Mobil Bankacılıkta Çözüm Üretemeyen Destek