İlyanur sonuçtan hiç memnun değil

Ziraat Bankası Bilgi Dışı Para Çekimi

16 Mart 2024 14:37

Kartımdan bilgi dışı para çekildi.

6 Mart saat 20.30 civarlarında Ziraat Bankası üzerinden bir SMS aldım. Kredi kartımdan 435 dolar ve 5 dolar olmak üzere iki ayrı işlem yapıldığı yazılmış fakat işlem sırasında ne bir güvenlik kodu geldi ne de başka bir şey. Bankayı arayıp kartımı iptal ettirdim sonrasında ise itirazda bulundum. 1 hafta olmasına rağmen hala bir bilgilendirme gereğinde bulunmadılar. Müşteri temsilcisini arıyorum, güvenlik kodu gelmeden 435 doların nasıl çekilebildiğini soruyorum "çok normal bir durum" deniyor. Bankanın güvenlik açığının olması, kart bilgilerimin sızdırılması durumunun nesi normal acaba? Ek olarak, ben bu parayı da ödemek zorunda kaldım çünkü kart ekstresine yansıdı. Özel bankalar 3-4 gün içerisinde bu sorunu çözerken devlet bankaları durumu normalleştiriyor ve kullanıcı suçluyorlar. Ben Twitter bile kullanan biri değilim. Bilgim dışımda işlem yapılıyor ve mağdurum. Sorunun bir an önce çözülmesi ve para iademin yapılmasını talep ediyorum.

16 Mart 2024 14:37 (Şikayetten 1 dakika sonra)

13 Şubat 2024 15:48
Ziraat Bankası Harcama İtirazı Sonuçlanması
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

02 Mayıs 2024 22:00
Ramazan sonuçtan çok memnun

05 Eylül 2023 20:36
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Ziraat Bankası Yurt Dışı Alışveriş Güvenlik Hatası

21 Mayıs 2024 01:54