11 Ağustos 2024 20:08

Nurşen
Nurşen
14 Ağustos 2024 18:57
Yemeksepeti Goweb E Son

Biz Yemeksepeti işletme üyesiyiz. İlk bağlandığımız zaman kendi kuryenizle mi çalışmak istersiniz yoksa Yemeksepeti kuryesi ile çalışmak mı istersiniz diye soruldu. Kendi kuryemizle çalışmak istediğimizi söyledik. Sonra bizi arayıp üç aylık bir kampanya olduğunu, Yemeksepeti kuryesi ile üç ay boyunca çalışırsanız paketlerinizin indirimli bir şekilde atacağı söylendi. Üç aylık süreç bittikten sonra Yemeksepeti kuryesinden çıkmak istediğimizde zoraki bir şekilde bizi Yemeksepeti kuryesinden çıkartmadılar. Bayram geldi. Bütün bayram sürecinde paketlerimin yarısından çoğu iptal oldu. Kurye olmadığından dolayı müşteri kaybı yaşadım. Bir hafta boyunca teslimat süremizi 445 dakikaya çıkarttılar. Bütün siparişlerim iptal oldu. Elimde toplam 128 sipariş iptali var ve hepsi yüklü miktarda siparişler. Bunun karşı taraftan bir ödemesi de olmadı, zararla kaldım. Bir sürü müşteri kaybı yaşadım. Yemeksepeti'ne ulaşamıyoruz. Karşımızda muhatap yok, sürekli aradığımızda başından atmaya çalışıyorlar. Artık Yemeksepeti kuryesi ile çalışmak istemiyoruz. Bizi GO web'den çıkartın, karşımızda muhatap yok. Benim kapımın önünde dokuz tane kuzenim var, ben paketlerimi onlara attırmak istiyorum. Yemeksepeti sorumsuzluğu yüzünden bir sürü müşteri kaybettim ve Google web'den çıkış yapamıyorum. Bizi GO web'den çıkartın, yoksa Yemeksepeti'ni kökten kapatacağız. Bu ikinci yazışım bizi Yemeksepeti'nden çıkartın

19 Ağustos 2024 12:26 (Şikayetten 7 gün sonra)

Merhaba, Geri bildiriminizi değerlendirilmesi adına ilgili birim ile paylaştık. Benzer görüş ve sorularınız için bize ulaşabileceğinizi ayrıca belirtmek ister, ilginiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Yemeksepeti Kullanıcı Çözümleri

Muhammed
17 Kasım 2024 02:23
Can sonuçtan çok memnun

14 Mayıs 2024 17:26
"Teşekkürler"
Ziyafet sonuçtan hiç memnun değil

16 Aralık 2024 15:29
Tarık sonuçtan hiç memnun değil

30 Eylül 2024 00:31

05 Mart 2025 14:14