Furkan sonuçtan memnun

02 Haziran 2024 13:40
Furkan'ın Teşekkür Mesajı
“Sorunum çözüldü”

05.2024 tarihinde saat 23.46'da Yemeksepeti uygulamasından Bereket Döner'den sipariş verdim. Siparişim tahmin edilen süreyi epey geçtiği için iptal etmek istedim ve Yemeksepeti müşteri hizmetlerine siparişimi iptal etmek istediğimi söyledim. Müşteri temsilcisi bana restorana ulaşamadığını ve siparişim gelirse almamamı söyledi (2-3 müşteri temsilcisi de aynı şeyi söyledi). Kurye saat 01.00'de yani sipariş verdiğim saatten 1 saat 15 dakika sonra aradı ve siparişi getirdiğini söyledi. Ben de almayacağımı, iptal ettiğimi söyledim. Ancak zorla bırakmaya çalıştı, 15 dakika boyunca sürekli aradı, mesaj attı. Almazsam yola bırakacağını, teslim edildi diyeceğini söyledi. Ben de yine müşteri temsilcisine bağlandım ve yarın sizinle iletişime geçecekler dedi. Dünden beri ulaşmaya çalışıyorum. Siparişim teslim edildi gözüküyor. Ne para iadesi var ne müşteri hizmetlerine ulaşabiliyorum. Gönderdiğim taleplere hiçbir cevap alamadım. Siparişi müşteri hizmetlerinin dediği gibi almadım ve para iadem de yapılmadı. Yazıklar olsun.

04 Haziran 2024 18:17

31.05.2024 tarihinde Yemeksepeti'nden Bereket Döner'den sipariş verdim. Siparişimi Şikayetvar' a yazarak zor da olsa iptal ettirdim. Ücret iade edildi gözüküyor ancak banka hesabıma ücret gelmedi. Bir sipariş verdim 4 gündür burnumdan geldi. Sorunumu söyleyebileceğim bir müşteri temsilcisi bulamıyorum. Ne biçim bir iş bu ya

05 Haziran 2024 16:15 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba, Geri bildiriminizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konu hakkında gerekli incelemeleri gerçekleştireceğiz. Saygılarımızla, Yemeksepeti Kullanıcı Çözümleri

Furkan
Furkan
07 Haziran 2024 13:56

Sorunum çözüldü

25 Kasım 2024 16:13
Yanlış Sipariş Ve İptal Sorunu
Yanlış Sipariş Ve İptal Sorunu
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Oğuzhan
16 Nisan 2025 16:18

17 Şubat 2025 01:30
Mukadder sonuçtan hiç memnun değil

Mukadder
12 Aralık 2024 12:59