Ercüment sonuçtan memnun değil

23 Mayıs 2024 14:36

14.05.24 tarihinde Yataş resmi sitesinden 160X200 Armoni model bir yatak sipariş ettim. Yatak adresimize dün teslim edildi. Yatağın hiçbir tarafında modeli, ölçüsü vb. Bir bilgi yer almıyor. Yataş müşteri hizmetleri merak etmeyin yanlış yatak gönderilmez faturanızda Armoni model olduğu yazıyor dedi. Sipariş detayımda ise şu an dahi ürün kargoya hazırlanıyor gözüküyor. Bana doğru yatak gönderildiğini ispat etmelerini istiyorum. Herhalde üreticilerin sattıkları ürünlerin üzerine tüketicileri aydınlatacak ve faturaları ile uyuşacak model, seri no, barkod vb. Tanıtıcı bilgileri bulundurmalarını düzenleyen bir yönetmelik vardır. Beni geçiştirmeyecek, merak etmeyin gibi cevaplar vermeyecek bir temsilci arar umarım. Teşekkürler

23 Mayıs 2024 14:37

Üü

24 Mayıs 2024 10:10 (Şikayetten 19 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

25 Mayıs 2024 23:39

Müşteri hizmetlerinden bir yetkili aradı ama bana gönderilen yatağın Armoni marka yatak olduğunu ispat edecek bir çözüm sunmadı. Verilen cevap servis gönderilebileceği ancak yatak Armoni ise servis bedelini ödemem gerektiği şeklinde oldu. Sattığı yatağın üzerine tanıtıcı ve faturası ile eşleşen bir etiket koymayan satıcının personelinin sözü ile mi bu bedeli ödeyeceğim cevap rica ediyorum?

Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Dilek
26 Temmuz 2024 14:23
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
16 Ocak 2024 23:38
Yataş Bedding Firmasından Şikayetçiyim.
Birşan sonuçtan hiç memnun değil

Birşan
04 Haziran 2025 16:51
Meon sonuçtan hiç memnun değil

18 Ağustos 2025 13:26
Sezgin sonuçtan hiç memnun değil

Sezgin
01 Ağustos 2025 17:25