Tuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Yapı Kredi Bankası'nın Yetersiz Yapılandırma Seçenekleri Ticari Faaliyetlerimi Engelliyor

14 Kasım 2024 10:23

Ticari faaliyetlerimi Yapı Kredi bankasına ait World kredi kartım ile yapıyorken kartımın borcunu üç dönem üst üste asgari tutarın ödenmesi nedeniyle kartım kapatılmıştır. Kartımı açtırmak istediğimde açamayacaklarını beyan etmişlerdir. Buna mukabil bankadan yapılandırma talebinde bulundum. 12 aydan daha fazla yapılandırma yapamayacaklarını beyan edip buna göre işlem yapıldı. Borcumu bir süre ödemeye devam ettim ancak kartımın da kapalı olması nedeniyle ticari faaliyetlerim durdu. Hatta dükkanımı kapatmak zorunda kaldım. Şimdi ise ödeme güçlüğü çekiyorum. Bankaya olan borcumu 36 ay veya yapılabiliyorsa daha uzun vadede ikinci bir yapılandırma yapmak istiyorum. Borcumu ancak bu şekilde rahatça ödeyebilirim ancak defalarca talepte bulunmama rağmen uygunluk çıkmıyor deyip talebim reddediliyor. Bu şekilde yasal takibe zorlanıyorum. Böyle devam ettiği sürece içinden çıkılmaz bir sürece girmiş olacağım.

İlk yapılandırma talebimde banka, aslında 36 aya kadar vadelendirme yapabilirmiş. Bunu bankaya ait bir müşteri temsilcisinden öğrendim ama bu seçenek bana tanınmadı. Yapı Kredi bankasından şikayetçiyim. Bankaya borcumu ödeyemem demiyorum, borcumu ödeyeceğim ama 36 aya kadar ya da daha fazlasını yaparsanız ödeyebilirim diyorum ama banka kabul etmiyor, uygunluk çıkmadı diyor. Üstelik yıllardır çalıştığım bir banka.

Tuğrul
Tuğrul
15 Kasım 2024 12:03

Şikayetimle alakalı hiçbir gelişme yaşanmadı. Aksine bugün ödeme yapılmazsa ihbarname gönderilecekmiş eve. SMS göndermişler.

Samed sonuçtan hiç memnun değil

Yapılandırma Talebim Banka Tarafından Tutarsız Şekilde Reddedildi

21 Temmuz 2025 22:55
Ecevit sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2023 00:40
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Yapılandırma Talebim Cevapsız Kaldı, Mağdur Ediliyorum

24 Mayıs 2025 16:35
Yapılandırma Talebim Cevapsız Kaldı, Mağdur Ediliyorum

Fazla Ödeme Yapmama Rağmen Kart Borcum Bitmiyor!

18 Eylül 2025 16:45
fazla-odeme-yapmama-ragmen-kart-borcum-bitmiyor-1.jpg