Eyüp sonuçtan hiç memnun değil

21 Haziran 2024 17:52

Yapı Kredi Bankası'na borcum mevcuttu ve bu borcu Yapı Kredi Bankası avukatı A**** E*** A**** isimli hukuk bürosu tarafıma borç çıkarmıştır. Anlaşarak 19.000 TL olarak 3 taksit yaptık ve düzenli ödeyemediğimi belirtip protokolü iptal ettiler. Kalan borcum 7.000 TL idi. Sonra protokol bozuldu denilerek borç 7.000 TL'den 10.118 TL'ye çıkmıştır. Bu avukat bürosu 20.06.2024 tarihinde ödeme yapmamı söylemiştir. Ben de belirtilen tarihte 10.120 TL olarak yatırdım ve bu şahsın avukatlık bürosundan bugün aranarak borcumun 9.000 TL kaldığını belirtmişlerdir. Borcumun 10.118 TL kaldığına dair bu avukat bürosu ile yazışmalarım mevcuttur. Dekontlar mevcuttur. Borcumun kalmadığına dair kendilerinin onay verdiği işaret mevcuttur ve bunlara dava açacağımı belirtmek isterim. Pazartesi günü dekontlar ve yazışmalar ile adliyeye şikayet başvurusu yapacağım ve toplamda bunlara yatırmış olduğum 60.020 TL paramı yasal faiziyle geri almak istiyorum. UYAP üzerinden kendim dosyamın ücretini yatırıp kapatacağım. Bunların belirtmiş olduğu yerlere para göndermeyin.

21 Haziran 2024 22:44

Pazartesi günü Anadolu adliyesine gideceğim bilginiz olsun

17 Ağustos 2024 17:35

3 gün içinde haciz işlemleri kalkacağını söylediler hala kaldırmadılar bunların yüzünden üzerime kayıtlı motorun satışını veremedim alıcı almaktan vazgeçti A*** E** A*** hukuk bürosu Yasalsız davranmakradır parayı alan Yapı Kredi Bankası da usulsuzluk yapıyor parayı aldıysa haciz işlerini kaldırırsın değil mi

17 Kasım 2023 23:31
Yapı Kredi Bankası Bankanın Atadığı Hukuk Bürosu
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Yapı Kredi Bankası Borç Yönetiminde Şeffaflık Ve İletişim Eksikliği!

26 Ekim 2024 13:39
Melih sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2024 16:49

Yapı Kredi Bankası Kategorileri