Akif sonuçtan memnun

Yapı Kredi Bankası Hesap Blokesi Kaldırma

23 Nisan 2024 15:03
Akif'in Teşekkür Mesajı
“Şikayetimden 5 dakika sonra arandım ve sorunum çözüldü. Bunun için teşekkür ederim. Keşke müşteri temsilcilerine de bu yetki verilse şikayet etmek zorunda kalmasak. Tekrar teşekkür ederim. Beni 200 km lik bir yol gitmekten kurtardınız.”

Normalde World kartla işim yoktu. İnternet üzerinden alacağım ürün sadece word karda peşin fiyatına 12 taksit yaptığı için Yapı Kredi'nin Hepsiburada Premium kartına evimin balkonunda otururken şubeye gitmeden ve hiçbir şeye imza atmadan gerekli formları dijital form üzerinden doldurduktan sonra banka müşteri yetkilisi tarafından görüntülü aranarak Yapı Kredi Bankası müşterisi oldum. Adıma Hepsiburada Premium kredi kartı tanımlandı. Buraya kadar her şey çok güzel. Alacağım ürün indirime girdi. Fakat alacağım ürün için kredi kartı limitim yetersiz olduğu için saat gece 00.30 civarında internet bankacılığı üzerinden limit artışında bulundum. Sabah internet bankacılığına giriş yapmak istedim. Fakat sürekli hata ile karşılaştım. Daha sonra Yapı Kredi Bankası müşteri hizmetlerini aradım. Durumu anlattım. Bana şüpheli bir işlem yapıldığı için hesabıma bloke konduğu ve blokeyi kaldırmam için Yapı Kredi şubesine gitmem gerektiği söylendi. Bulunduğum ilçede Yapı Kredi'nin şubesi yok. İl merkezine gitmem için 2 saat yol gitmem gerekiyor. Alacağım ürün indirim süresi bittiği için haftalardır indirime girmesini beklediğim ürünü alamadım. Evden hiçbir şeye imza atmadan adıma hesap ve kredi kartı tanımlayan Yapı Kredi limit artışını şüpheli işlem görüp hesabımı bloke koyuyor fakat blokeyi kaldırmak gibi basit bir işlem için beni 200 km lik bir yol gitmeme sebep oluyor. Ayrıca alacağım indirimli ürünü alamıyorum.

Akif
23 Nisan 2024 15:08

Şikayetimden 5 dakika sonra Yapı Kredi Bankası yetkilisi arası. Birkaç güvenlik sorusu sorduktan sonra blokemin kaldırıldığını söyledi. Gerçekten çok hızlı nir şekilde sorunum çözüldü. Teşekkür ederim.

Akif
23 Nisan 2024 16:37

Hepsiburada Premium Worldcard Ve Limit Başarısızlığı

Coşkun
21 Haziran 2024 13:42
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
23 Temmuz 2024 17:29
Ayça sonuçtan hiç memnun değil

Yapı Kredi Bankası Kart Başvurusu Onaylanmıyor!

Ayça
14 Haziran 2024 19:20
Alper sonuçtan hiç memnun değil

Yapı Kredi Bankasının İş Bilmezliği

Alper