27 Ağustos 2024 15:17

Allianz BES iptali yaptım, iademi yatırmıyorlar. 5 seneyi dolduramadığım için hiçbir ücret alamayacağımı söylüyorlar ki benim olan parayı haksız olarak kendilerine almaları hoş bir durum değil. Zaten BES iptalini de zorlaştırmışlar; 3 ay içinde ancak dönüş yapabildim. 15.08.2024 tarihinde iptal başvurusu gönderdim fakat 27.08.2024 tarihinde Allianz müşteri hizmetleriyle görüştüğümde iptal işleminiz gerçekleşti ama ücretinizi geri iade edemeyeceğiz dediler. Ama devlet kesinti parasını zaten aldıkları yazıyor. Bize yatırılacak olan tutar da ayrı bir şekilde yazıyor. Nasıl hepsini alabilirler? Anlamış değilim. Bu durumun arkasını bırakmayacağım. O kadar reklam veriyorsunuz Allianz BES'im diye, insanları teşvik ediyorsunuz. Onlarca benim gibi mağdur insanların elinden paralarını alıyorsunuz. İnsanların ödemesi var, zor durumda kalmış kişiler BES iptali istiyor. Siz de ellerindeki kendi çalışıp kazandığı paraları bu şekilde alamazsınız. Çözüm bulunması gerek. Allianz'tan da Yapı Kredi'den de şikayetçi olacağım, tıpkı diğer insanların da yaptığı gibi.

20 Ocak 2025 17:19

11 Eylül 2025 16:16
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

05 Ağustos 2024 12:14

27 Ocak 2025 13:36
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Yapı Kredi Ve Allianz Tarafından Habersiz Kesilen Para Ne?

21 Mayıs 2024 00:32

Yapı Kredi Bankası Kategorileri