Nurgül sonuçtan hiç memnun değil

Watsons Siparişte Onaylanan Ürünlerin İptal Edilmesi Hakkında

Watsons Siparişte Onaylanan Ürünlerin İptal Edilmesi Hakkında
12 Kasım 2023 01:08

Merhaba, 09.11.2023 tarihinde Watsons'ın serumlara özel yapmış olduğu 1 günlük 150 TL kampanyasından internet üzerinden 3 adet bakım serumu satın aldım ve ödemesini de gerçekleştirdim. Ancak bugün tarafıma gelen bilgi mesajı ile şok oldum. Onaylanan ürünlerimin, saat 20:32'deki gelen mesajla iptal edildiği bildirilmiştir. Ben bu ürünleri büyük çaba sarf ederek satın aldım ve ödemesini yaptım, ancak iptal ediliyorlar. Serumların ellerinde mevcut olduğunu ancak bu fiyata vermek istemedikleri için verilen ve onaylanan siparişi iptal ettiklerini düşünüyorum. Durumun düzeltilmesini ve gereğinin yapılmasını talep ediyorum. Aksi takdirde yasal haklarımı kullanıp Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurumu yapacağım.

13 Kasım 2023 13:25

Ek
12 Kasım 2023 09:59 (Şikayetten 8 saat sonra)
16 Kasım 2023 13:35

3 gün önce 9 kasim günü bakim serumlarında indirim vardı ve online siteye girip mağazadan teslim seçeneği ile siparişlerimi oluşturdum onaylandı sonrasında iptal edildiğine dair bilgi mji geldi bu nasıl olabiliyor anlamış değilim Çünkü o gün 3 adet serumu kontrol ettiğimde hepsi ellerinde görünüyordu ve diğer subelerede baktım onlarda da vardı aradan 5 gün geçti bugün tekrar baktım 2 adet serum ellerinde var 1 tanesi bitmiş ama yakin bir şubesinde görünüyor yani indirimde olunca islerine gelmeyince sistemden iptal edilmesi çok saçma bunu herkese yayacağım ve paylaşacağım bu mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum

Melis

26 Temmuz 2023 14:11
Soosan sonuçtan memnun

Soosan
28 Aralık 2023 13:18
"Keşke tüm personeliniz, temsilciniz gibi saygılı davransa. Sorunu çözdüğünüz için teşekkür ederim"
Watsons 'Dan Çok Şikayetçiyim
Şebnem sonuçtan hiç memnun değil

Şebnem
06 Haziran 2023 13:27