Vodafone Pay Yanlış Yönlendirme Ve Zorla Şifre Alma Sorunu!

17 Aralık 2024 22:221.399

bugün tarafıma Vodafone Pay tarafından mesaj geldi. Mesaj aynen şu şekilde:
Değerli müşterimiz, 17/12/2024 itibarıyla Vodafone Pay Sanal Kart numaranız yenilendi. Kartınızdaki bakiye otomatik olarak yeni kartınıza aktarıldı. Harcamalarınızı yeni sanal kart numaranız ile kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Eski kartınızın kayıtlı bulunduğu platformlarda ödemelerinizin aksamaması için kart bilgilerinizi güncellemeniz gerektiğini hatırlatmak isteriz. Mersis: 0925039149100014 B003
Ve sonrasında da şu şekilde bir mesaj daha aldım:
90544***6134 numaralı GSM hattınıza bağlı 6620 son 4 haneli kartınızın şifresi 0358'dir. B003

Sonuç olarak benim Vodafone'da böyle bir hesabım yok ve müşteri temsilcisini arayarak bunun ne anlama geldiğini sordum. Benim böyle bir hesabım yok, nasıl olur da böyle bir hesap açılabilir diye sesli yanıt sistemindeki arkadaş bana şifre alıp giriş yapmam gerektiğini ve sonrasında yardımcı olabileceğini söyledi. Bunun üzerine ben de böyle bir kart talebim olmadığını ve neden olmayan bir kart ya da hesap için şifre almam gerektiğini sordum ve bana sert bir dille şifre almazsanız size yardımcı olamam denildi. Durum böyle olunca haliyle sinirlendim ve biraz kızdım. Ben kızınca arkadaş bana yardımcı olunacağını, sesli yanıt sistemine geri dönüp ısrarla şifre almam gerektiğini irdeledi, yani beni şifre almaya zorladılar. Ben de bir sonuç alamadığım için Vodafone Pay'i yükledim ve şifre aldım. Sonra tekrar müşteri temsilcisine bağlanmak için sesli yanıt sistemi olan 0212 942 2121 numaralı numarayı aradım ve şifremi girip müşteri temsilcisi arkadaşa bağlandım. Durumu izah ettim ve buradaki arkadaş bana diğer arkadaşların beni yanlış yönlendirdiğini söyledi ve size doğru olanı anlatmamışlar, yanlış yönlendirilmişsiniz dedi. Özür falan diledi ama bu özürle olacak bir durum değil. 45 dakika strese girdim burada ve bana sormadan böyle bir hesap açılıyor ya da açılmış gibi gösteriliyor ve bana bu hayali hesap için zorla şifre aldırıyorlar. Bu konuda beni zorladıkları ve huzursuz ettikleri için şikayetçiyim. İnsanları bu şekilde hesap açtırmak da neyin nesi? Hele ki Vodafone gibi büyük bir şirket bile böyle yasal olmayan hareketlerle insanları nasıl yanıltabilir? Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Bu olaylar saat 20:50'de başladı ve 21:45'e kadar sürdü. Vodafone Pay'den bu konuşmaların kopyasını alıp dinlemenizi istiyorum.

17 Aralık 2024 22:39 (Şikayetten 17 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Vodafone ürünlerimizle ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

18 Aralık 2024 00:19

19 Aralık 2024 22:17

Merhaba Vodafone pay yetkilileri halen tarafıma verilmiş rahatsızlıktan dolayı kimse tarafından net bir cevap alamadım ivedilikle cevabınızı bekliyorum

Vodafone Pay Üzerinden Bilgim Dışında Oluşturulan Hesap Ve Kart Sorunu

20 Aralık 2024 10:561.393

Türk Telekom operatörüne bağlı hattıma 18/12/2024 tarihinde Vodafone Pay tarafından iki adet mesaj gelmiş olup aynen şu ...

Vodafone Pay Üzerinden Bilgim Dışında Oluşturulan Hesap Ve Kart Sorunu

13 Aralık 2024 15:02874

Vodafone ve de kendi iştirakleri Vodafone Pay ile aylar hatta en az bir yıl öncesinde tüm bağlantımı resmen kestiğim hal...

Vodafone Müşteri Olmayanlara Yanlış Bilgilendirme Gönderiyor

NFC Zorunluluğu Nedeniyle Vodafone Pay Sanal Kartıma Erişemiyorum, Mağduriyetim Giderilmiyor

17 Temmuz 2025 22:341.125

Vodafone Pay sanal kart kullanıcısıyım. Birkaç ay önce şifremi unuttum ve hatalı giriş sonrası bloke oldu. Vodafone'u ar...

Vodafone Pay Hesabım Bloke Edildi Ve Param İade Edilmiyor!

6 Şubat 2025 19:521.432

"Teşekkürler sorun hızlıca çözüldü"

Tümünü Gör
750 TL Vodafone Pay Kodu Geçersiz

750 TL VodafonePay Kodu Geçersiz

Ali
Vodafone Pay Şifre Sorunu

Vodafone PayŞifre Sorunu

Songul
Vodafone Pay Faturana Yansıt Kampanya Hüsranı!

Vodafone PayFaturana Yansıt Kampanya Hüsranı!

Vodafone Pay Fazla Ücret Aldı

Vodafone PayFazla Ücret Aldı

Zeynep
Vodafone Pay %10 İade Kampanyası Yanlış Ve Eksik Bilgi

Vodafone Pay %10İade Kampanyası Yanlış Ve Eksik Bilgi

Akif
Vodafone Pay Haksız Ücret İade Talebi!

Vodafone PayHaksız Ücret İade Talebi!

Derya

Öne ÇıkanKonular