Vodafone Evde İnternet Modem İadesi

Vodafone Evde İnternet Modem İadesi
24 Kasım 2023 20:46

0017904858 Müşteri numaralı Vodafone evde internet müşterisiyim, ev taşıma sebebiyle nakil işlemimin ardından yeni bir modem gönderildi eski modemi ile ilgili ne yapmam gerektiği hakkında tarafıma bilgi verilmedi. 26 Kasım 2023 günü saat 11:57 de tarafıma Vodafone Net üzerinden gönderilen mesajda "Değerli müşterimiz, Yeni adresinize yapmış olduğunuz nakil talebi üzerine, eski adresinizdeki hizmetiniz kapsamında iade etmeniz gereken modeminizi 10 gün içerisinde göndermeniz gerekmektedir. Göndermediğiniz takdirde 400 TL modem bedeli son faturanıza yansıtılacaktır. B016" diye mesaj gelmesi üzerine 26.10.2023 günü MNG Kargo üzerinden modemi kendilerinin verdiği 541 kodu ile gönderdim. 24.11.2023 günü ise uygulamaya girdiğimde fatura detaylarında faturamın 673TL olduğunu gördüm aradığımda geciktirmişsiniz daha önce göndermeniz gerekiyordu denildi. Bunun üzerine madem öyle gönderdiğim modemin tarafıma geri gönderilmesini talep ediyorum dediğimde modemimin depolarına teslim edildiğine dair bir bilginin olmadığını söylediler. Ancak geri göndermiş olduğum modemin Mu***** Ka***** adlı kişiye teslim edildiği de kargo şirketi bilgilerinde mevcuttur. Bana atılan mesajda yanlış algı yaratıp müşteriyi zarara uğratıyorsunuz mademki modem iadesi için 10 gün aştım neden 26 Ekim 2023 tarihinde bana 10 gün içerisinde göndermeniz gerekmektedir. Göndermediğiniz takdirde 400 TL modem bedeli son faturanıza yansıtılacaktır şeklinde mesaj atıyorsunuz. Bu tutarı ödemeyi reddediyorum. Attıkları SMS halen telefonumda kayıtlıdır. Bununla ilgili modem ücretinin iptalini talep ediyorum. Aksi takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne ardından da tüm yasal yollara başvuruda bulunacağım.

24 Kasım 2023 21:14 (Şikayetten 28 dakika sonra)
27 Kasım 2023 15:48

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak görüşme sağlanmış ve gerekli işlemler tamamlanmıştır. Vodafone Evde İnternet'e göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Vodafone Evde İnternet Müşteri Hizmetleri

19 Kasım 2023 11:20
Fatih sonuçtan çok memnun

28 Ağustos 2024 19:24
"Hatalı bir işlem yapıldığını, yanlışlıkla modem ücreti parası istendiğini söylediler ve durumu düzelttiler. Teşekkür ediyorum."
Vodafone Net Hukuksuz Modem İade Ücreti Talebi!
Efsun sonuçtan hiç memnun değil

12 Eylül 2023 14:59
Vodafone Net Vodafone Ve Yaşattığı Zulüm!

25 Eylül 2023 14:15
Vodafone Net Kategorileri