Okan sonuçtan hiç memnun değil

Vatan Bilgisayar Thrustmaster Vatan Şikayet

30 Mart 2024 18:19

Yalova mağazanızdan 3-4 ay önce aldığım Thrustmaster direksiyon setinin arızalı olduğunu fark ettim. Kendi kendine tuşlara basma ve bağlantı kopuklukları gibi problemlerle karşılaştım. Ürünü PlayStation 5 için bekletmiş olmama rağmen, iki gün önce bilgisayara bağladığımda yine aynı sorunları yaşadım. Ürünü satın alırken kutusunun deforme olduğunu ve bantlandığını gördüm; satış temsilcisi, herhangi bir problem olursa ürünün değiştirilebileceğini belirtti. Bugün ürünü mağazaya götürdüğümde, önce ürünün üretici firmaya gönderileceği ve onların karar vereceği şeklinde bir açıklama ile karşılaştım. Amacınız yalnızca ürün satmak mı, yoksa müşteri memnuniyetini sağlamak mı? Benim talebim ürünün iadesi değil, bire bir değişimdir. Son bir yıl içinde iki farklı hesabımdan yaptığım alışverişleri inceleyebilirsiniz. Bazı ürünlerde sorunlar yaşamama rağmen değişim talep etmedim; ancak bu durum, satın aldığım ürünün iki kez kullanım sonrasında arızalı çıkması ve değişim sürecinin uzatılması kabul edilemez. Ürünleri güvenle alabilmek için sizden alışveriş yapıyorum, aksi takdirde diğer mağazalardan bir farkınız kalmaz.

Fatma
02 Ekim 2023 21:14
Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

Direksiyon Seti İade Sorunu Ve Yazılım Hatası

Yeşim
18 Mart 14:11
Direksiyon Seti İade Sorunu Ve Yazılım Hatası

Mağaza Ve Online Fiyat Farkı Nedeniyle Mağduriyet Ve İade Sorunu

Anıl
19 Haziran 16:41
Zennihar sonuçtan hiç memnun değil

Zennihar
10 Temmuz 2024 12:15