Gürcan sonuçtan hiç memnun değil

Vatan Bilgisayar Sıfır Diyerek Teşhir Ürünü Satışı

24 Temmuz 2024 17:31

Merhaba, Vatan Bilgisayar Topkapı'dan 08.07.2024 tarihinde eşime evlilik yıl dönümü hediyesi almak için Philips 9000 ütü serisine bakmaya gittik. Satıcı kadın çok şanslı olduğumuzu depoda bir tane kaldığını söyledi. Ürün danışmanına defalarca kez teşhir ürün istemediğimizi söylememe rağmen, kendisi de ütünün teşhir olmadığını defalarca kez yineledi. Ürünü satın aldıktan sonra ürünü satıcının önünde açtık, ürünün içerideki paketlemesinden teşhir ürünü olduğu belliydi ve ütü kazanının da içinden su çıktı. Satıcıya baktığımda kendisi bozuntuya vermeyerek yok test için içinden böyle su çıkabiliyor gibi inanması güç bir yalan söyledi. Eşimin yanında tatsızlık çıkmasın diye uzatmadım. Eve geldiğimde yine kazandaki suya baktığımda belli ki teşhir ürününde suyu boşaltmayı unutmuşlar bir su bardağından fazla su çıktı. Yıllardır Vatan Bilgisayar'dan alışveriş yaparım. Vatan Bilgisayar'ın değil de ürün danışmanının hatası olduğuna inanmak istiyorum. Ürün evde benim ve eşimin moral bozukluğuyla kullanılmadan duruyor. Bu ürünün alınmasını ve yeni ürünü talep ediyorum.

Feride sonuçtan hiç memnun değil

10 Ocak 2024 22:00

11 Ocak 2024 09:40

18 Haziran 2025 22:09
Eda sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2024 12:20
Vatan Bilgisayar Tefal Marka Ütü Ayıplı Mal Kusurlu Ürün
Vatan Bilgisayar Tefal Marka Ütü Ayıplı Mal Kusurlu Ürün
Nurcan sonuçtan hiç memnun değil

Vatan Bilgisayar'dan Aldığım Ütü Kırık Çıktı Ve Servis Hizmeti Kötü

06 Ağustos 2024 14:55