14 Mart 2024 13:05

Öğrenci cihaz desteği uygulamasına binaen Trendyol Uygulamasından 8060323281 sipariş numarasıyla Vatan Bilgisayar satıcısından 8999 TL'ye Samsung A24 128 GB Siyah cep telefonu satın aldım. 5500 TL tutarındaki desteği almak için https://gsbbiz.gsb.gov.tr ye başvuruda bulundum ancak faturada t. C. Kimlik numaram yazmadığı gerekçesiyle ödemede bulunulmadı. Bu durumu Vatan Bilgisayar'a bildirdim ancak kendileri tekrar fatura oluşturmayacaklarını bildirdiler. Ama şunu göz ardı ediyorlar ki; ürünü satın alırken benden t. C. Kimlik numarası istenmedi ve ben durumdan nasıl sorumlu tutuluyorum. Devletin sağladığı desteği Vatan Bilgisayar elimden alıyor. Öğrenciye destek olacağına cebinden tek kuruş çıkmadığı halde köstek oluyor.

Beyza
Beyza

Aynı sorunu ben de yaşadım Trendyol şu an telefon alırken t. C. İstiyor ama ben alırken istenmedi. Vatan Bilgisayar'ı faturamı yeniden düzenlemeleri için defalarca kez aradım. Sorunum çözülmedi. Sürekli oyalıyorlar, topu Trendyol'a atıyorlar. Vatan Bilgisayar kesinlikle kurumsallaşamamış bir firma, müşteri hizmetleri yetersiz, müşterilerinin yaşadıkları sorunlara karşı ilgisizler. Aylardır uğraşıyorum ama sorunum hiçbir şekilde çözülmedi. Ben teslim tarihinden itibaren verilen 7 gün içerisinde talebimi ilettim iki ay oldu. Bir daha bu firmayı mümkün değil tercih etmem.

Vatan Bilgisayar GSB İçin Kimlik Numaralı Fatura Talebimi Reddetti

12 Eylül 2025 22:22
vatan-bilgisayar-gsb-icin-kimlik-numarali-fatura-talebimi-reddetti-1.jpg
Büşr sonuçtan hiç memnun değil

Öğrenci İndirimi İçin Kimlik Bilgim Faturaya Eklenmedi, Yardım Alamıyorum

12 Temmuz 2025 12:53
ogrenci-indirimi-icin-kimlik-bilgim-faturaya-eklenmedi-yardim-alamiyorum-1.jpg
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

27 Şubat 2024 11:34

Vatan Bilgisayar Kategorileri