Tunahan sonuçtan çok memnun

10 Ocak 2024 23:45
Tunahan'ın Teşekkür Mesajı
“Sorunum giderildi teşekkür ediyorum.”

Vatan Bilgisayar sitesi üzerinden standart piyasa değerinin yaklaşık %50 fazlasını ödeyerek, firmaya sonsuz güven duyarak almış olduğum Dualsense PS5 Oyun Kolu'nun kutusunun üzerinde, ürünün sıfır ve açılmamış olduğunu belirten kapak jelatininin yerinden sökülerek yenisiyle değiştirildiğini fark ettim. Sonrasında, kontrol amaçlı açılmış ve testlerden sonra yeniden firma tarafından kapatılmış olabileceğini düşünerek ürünü açtım ve sıfır olarak almış olduğum üründeki derin çizikleri fark ettim. Sıfır olduğunu düşündüğüm bir ürünün bana ya daha öncesinde kullanılmış veya deforme olmuş şekilde gönderilmiş olmasını kabul edemiyorum. Ürünün değişimini veya para iadesini talep ediyorum ve bu durumu kesinlikle kabul etmediğimi site aracılığıyla bildiriyorum.

20 Şubat 2024 00:22

Sorunum giderildi teşekkür ediyorum.

Samet

Bende vatandan ps 5 slim almayı düşünüyorum şu an internet satışında var ancak sizin bu şikayeti görünce tedirgin oldum. Acaba durumu ilettiniz mi vatana nasıl bir dönüş aldınız. Çözüm olarak ne dediler ona göre bende alacağım

Tunahan

Hocam sorunum çözüldü, Vatan beklediğim gibi kısa sürede sorunu çözdü. Gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz. Benim yaşadığım sorun Vatan'dan ziyade sanıyorum ki distribütör firma ile ilgiliydi.

Samet

Refik sonuçtan hiç memnun değil

18 Nisan 2024 15:14
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Vatan Bilgisayar Vialand Şubesi Kutusu Yırtılmış Ürün Hakkında

06 Eylül 2024 22:54
Vatan Bilgisayar Vialand Şubesi Kutusu Yırtılmış Ürün Hakkında

26 Nisan 2024 06:30
Vatan Bilgisayar Pişmanlıktır Niteliksiz Çalışanlar!
Vatan Bilgisayar Pişmanlıktır Niteliksiz Çalışanlar!

Vatan Bilgisayar Kategorileri