Esat sonuçtan hiç memnun değil

İptal Edilen Siparişin İadesi Yapılmıyor!

22 Aralık 2024 19:57

Vatan Bilgisayar internet sitesi üzerinden 5.12.2024 tarihinde SPR25613982 sipariş numarası ile bilgisayar ve hoparlör siparişi verdim. Sipariş henüz kargoya verilmemişken 8.12.2024 tarihinde arayarak bu siparişi iptal ettirdim. Ayrıca 9.12.2024 tarihinde tekrar arayarak iptali doğruladım ve ikinci kez emin oldum. 3 gün içerisinde ücretin iade edileceğini iletmelerine rağmen aradan geçen sürede ücretim iade edilmedi. Asıl sürpriz ve iş bilmezlik o saatten sonra başladı ve 16.12.2024 tarihine gelen mail ile siparişin kargoya verildiğini öğrendim. Aynı gün arayarak (üçüncü kez...) ürünün kargoya verilmemesi gerektiğini ve zaten 2 kez arayıp iptal edildiğini bildirdim. Tekrar iptal işlemi yaptılar sözde ve ücretimin en kısa sürede iade edileceğini bildirdiler. Aradan geçen 3 günde iade yapılmadı ve 19.12.2024 tarihinde 4. kez arayarak durumu bildirdim. Komik bir şekilde cevap aldım; kargo henüz geri dönmediği için iade yapılamadığını bildirdiler. Bugün 22.12.2024 pazar ve hala ücretim iade edilmedi. Yarın yani 23.12.2024 tarihinde kredi kartımın hesap kesimi mevcut. Ben çok öncesinden iade ettiğim ürünün taksitini yarın ödemek zorunda kalacağım. Bunu ödeyecek param yok. Bu durumda çok fazla mağdur oldum. 23.12.2024 tarihinde param iade edilmez ise, önce Tüketici Hakem Heyeti ve sonrasında mahkeme yolu ile faizi ile birlikte tazminat hakkımı kullanacağımı tarafınıza bildiririm.

Esat
17 Şubat 22:50

40 Gün sonra para iadem uzun telefon ve mail görüşmeleri sonrası yattı. Aradan 3 ay geçti hala Vatan'dan birileri arıyor.  3 ay geçti yeni mi arıyorsunuz?

Ayşenur

Gerçekten 40 gün sonra mi iade yaptılar :(((

Yiğit

Aynı sorunla karşılaştım. İade süreci oluşturup müşteri temsilcilerini durumu aktarmama rağmen depoda iade ettiğim ürünü kargoyla yaşadığım şehre yolladılar. 16 gün sonra yatırdılar paramı kredi kartımın son ödeme tarihi geçtiği için boşu boşuna faizli kart borcu ödeyeceğim. Vatan Bilgisayar benim ve tanıdıklarım için yok hükmünde artık.

Göwher

Bende aynı sorunu yaşadım, iptal etmeme rağmen para iadesi yapmıyorlar.

Mehmet sonucu yetersiz buldu

24 Temmuz 2024 22:24
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Tuğba
04 Aralık 2024 07:33