Vaillant'tan Alınmayan Hizmet İçin Sürekli Ödeme Sorunu

14 Aralık 2024 13:42

Vaillant müşteri hizmetlerini arayarak kombimiz için yıllık bakim talebi oluşturduk ve ödemeyi de telefonda mail order olarak kredi kartına taksitle yaptık. Ertesi gün gelen görevli kombinin 12 bin tl lik parça değişimine gerek olduğunu söyledi. Biz tutarı fazla bulduk ve parça değişimi yaptırmadık. Bunun üzerine yetkili bu koşullarda yıllık bakim yapamayacağını söyleyerek evden ayrıldı. Biz müşteri hizmetlerini arayarak ücret iadesi talep ettik gerekli form prosedürlerini yerine getirdik. Lakin aylardır taksit ödemeye devam ediyoruz. Asla bize geri dönüş yapılmıyor ve müşteri hizmetlerini aradığımızda da sadece talebiniz alınmıştır. Yanıtıyla karşılaşıyoruz. Almadığımız hizmetin parasını ödemeye devam ediyoruz

16 Aralık 2024 07:49 (Şikayetten 1 gün sonra)
26 Aralık 2024 13:55

Ertesi gün Vaillant genel merkezden arandım, şikayetimi sözlü olarak dile getirdim. Yetkili hanımefendi iade surecini hızlandırmak adına yardımcı oldu ve takiben 4 gün sonra servis ücreti kesintisi yapılarak ( servis ücreti kesintisi hakkında daha önceden bilgim ve rızam vardır) kalan tutar hesabıma nakit olarak aktarılmıştır. Binnur hanıma teşekkürlerimle.

Barış sonuçtan memnun

Barış
26 Eylül 2024 16:16

Fazlı
14 Ekim 2023 10:13
Semra sonuçtan hiç memnun değil

Vaillant Servis Hizmetinde Büyük Hayal Kırıklığı

20 Aralık 2024 10:19

Vaillant Servisinden Yüksek Fiyatlı Kombi Satışı Ve Müşteri Mağduriyeti

İmren
03 Nisan 2025 13:26
Zülfü sonuçtan hiç memnun değil

Zülfü
13 Haziran 2024 16:15