Semra sonuçtan hiç memnun değil

Vaillant Servis Hizmetinde Büyük Hayal Kırıklığı

20 Aralık 2024 10:19

Birkaç hafta önce Vaillant marka kombi arızası için yetkili servisi aradım, işin uzmanı olsun bilinçli servis olsun diye ancak ilk aradığımda çalışmama arızasını belirttiğimde görüştüğüm müşteri hizmetleri yetkilisi bana bakım yapılması ve bakım sonrası düzelebileceğini belirtti. Cmt sabah aramıştım en yakın ertesi günü çalışan ekibin geleceğini ya da yetişmezse pazartesi geleceklerini belirtti. Ödemeyi telefonda aldı. Pazartesi gelen olmayınca tekrar aradım ama bana ocak ayına randevu yazıldığını belirttiler. Bu sefer bakımı iptal edip arıza kaydı açtılar. Arızaya gelen ekipler petek temizliği yaptılar musluk sıkışmıştı onu değiştirdiler. Yeniden başka bir ekibin birkaç gün sonra gelip kalan sıvıyı peteklere yapacaklarını söylediler. Ertesi gün yine çalışmayınca müşteri hizmetlerini aradım bana su basıncını sordu 2 olduğunu söyleyince çok yüksek 1.2 yap dedi. Yaptım yine çalışmadı tekrar aradım bu seferki müşteri hizmetleri arkadaşım yanlış bilgi vermiş yeniden şikayet kaydınızı alıyorum dedi. Böyle böyle kaç kez aradım fakat yeniden gelen olmadı son görüştüğüm müşteri hizmetleri yetkili ise bağırır şekilde bana yapacak bir şey olmadığını şikayetimin değerlendirileceğini uygun bulurlarsa bana döneceklerini söyledi. Ancak bu arada zaten 6 bin kusur para aldılar ancak sorun çözülmedi. Ev buz gibi su soğuk ama Vaillant bunu umursamıyor. En son haftalar sonra dışarıdan bir servis çağırdım. Elimde kombinin fotoğrafları mevcut. Bir parça değiştirdiler. İçini temizlediler sudan kireçlenmiş ve acar açmaz belli olan damlatan bağlantı aparatını değiştirdiler. Şu an çalışıyor. Doğal olarak yeniden ödeme yaptım. Vaillant hem bu şekilde yetersiz yanlış bilgi veren müşteri hizmetleri yetkilileri çalıştırıyor hem de gelen elemanlar yetkin değil ki sorunu çözemiyor hem de para odaklı ve bir sürü para alıyor. Sonrasında ise şikayet edince bağırarak bekleyeceksiniz diyebiliyorlar. Kombi içerisinde hiçbir temizliğin yapılmadığının arızanın bulunmadığının fotoğrafları ve videosu mevcut. Vaillant'tan benden aldıkları paranın iadesini istiyorum. Beni bu kadar mağdur edip bu davranışla karşıladıkları için hakkımı arayacağım.

20 Aralık 2024 10:41 (Şikayetten 22 dakika sonra)
Semra
Semra
23 Aralık 2024 11:38

Beni aradılar ancak petek temizliği yapılmış para iadesi yapamayız diyorlar, arızayı sizin ekibiniz bulamadı dediğim zaman ise yapacak bir şey olmadığını tekrar servis istersem yeniden ücret belirteceklerini söylediler. Böyle bir saçmalık olamaz hem arızayı bulamıyorlar hem de kabullenmiyorlar. Sırf müşteri hizmetlerinden dolayı bu marka tercih edilmemeli bence. Kesinlikle tavsiye etmeyeceğim bir markadır artık. Sonuçta ürün aldığınızda çözüm için yetkili bulamıyorsanız o markanın bence çok da anlamı olmaz.

Serkan
21 Kasım 2023 22:15
Vaillant Servisi Arızayı Çözemiyor Ama Garanti Uzatmaya Çalışıyor
Hamza sonuçtan hiç memnun değil

17 Kasım 2024 00:09

Neslihan
29 Eylül 2023 12:57
Merih sonuçtan çok memnun

23 Ekim 2024 00:29
"İlginiz için teşekkürler"
Yurdal sonuçtan hiç memnun değil

Vaillant Servis Sonrası Kombi Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

Yurdal
20 Ekim 2024 09:54
vaillant-servis-sonrasi-kombi-sorunu-ve-musteri-hizmetleri-hayal-kirikligi-1.pdf