Vaillant Kombi Sorunları Ve Yetersiz Servis Hizmeti

24 Ekim 2024 17:23

Vaillant Ecotec Plus kombimizi 6 Eylül 2023 tarihinde aldık. 1 yıl 1 ay henüz bitmemişken F25 ve F22 gibi birbirinin aynı sorun kodlarını gösterdi. Servis arandı, 1 gün sonraya servis hizmeti beklerken servisin 5 iş gününde gelebileceği bildirildi. Evde 6 kişi mevcutken sıcak su alamama sorunu yaşandı. Israrlı uğraşılarla 4. Günde gelindi ve sıcak su pompası arızası dendi, parça değişimi aynı gün olmadı, 5. Gün oldu.
Toplam 19.400 TL 1 yaşındaki kombi için ödedik. Satın aldığım firma ve servis, pompa arızasının ilk 10 yılda dahi çıkan bir arıza olmadığını, ilk kez duyduklarını söylediler.
Pompa arızasından sonra beyin takımı arızası da yakında dediler, dalga geçer gibi.
7.000 TL'ye parça garantili sigorta yapalım dediler. Sabır yahu.
19 yıllık Buderus kombi kullanıcısıydık, Vaillant bayi bizi yanılttı. Biz hiç almak istemedik, 10 yıl hiçbir sorun yaşamazsınız, en üst model size veriyorum dedi ve ikna etti. Piyasada kombi fiyatları yarı fiyata satılırken güvendik Vaillant bayimize.
Kombiyi aldığım bayinin desteğiyle 16 Ekim saat 16:30'da Marmara bölge destek müdürüne şikayetim iletildi, bugün 23 Ekim hala aranmadım. Talebimiz, sorunlu kombinin yenisi ile değiştirilmesi. Takipçisi olacağım.

25 Ekim 2024 09:45 (Şikayetten 16 saat sonra)

Ruken sonuçtan hiç memnun değil

Vaillant Kombi Kasko Yanıltması Ve İade Sorunu

27 Aralık 2024 02:18
Murat sonuçtan hiç memnun değil

27 Mayıs 2024 23:43
Serap sonuçtan hiç memnun değil

Vaillant Bakımında Yanlış Yönlendirme, Eksik İade Ve Hatalı Vana Mağduriyeti Yaşadım

01 Ağustos 2025 15:42
Hamza sonuçtan hiç memnun değil

17 Kasım 2024 00:09