Uğur Soğutma Ued 6261 Dtk Nfı Derin Dondurucu Kırık Çekmeceyi Değiştirmiyor

30 Ekim 2023 15:43

Yaklaşık 4 yıl önce Uğur derin dondurucu aldık. 5 ay önce çekmecesi kırıldı. Aldığımız bayiye söyledik. Bizi aylarca bekletti. Çekmecenin olmadığını fabrikadan temin edilemediğini söyledi. Bize iletişim numarası verdi. Bizim de arayıp sıkıştırmamızı söyledi. Arayıp müşteri hizmetlerine bağlandım. Yedek çekmece temin edilmediğini dolabı kullanamadığımızı söyledim. İlgileneceklerini söyleyip yine aramadılar. Yedek parça temini yapmıyorlar. Firmaya da yazıklar olsun. Kurumsal sanıp aldık. Rezil olduk.

30 Ekim 2023 16:18 (Şikayetten 35 dakika sonra)

Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak Çağrı Merkezimiz sizinle irtibata geçecektir. Durumu bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Uğur Soğutma A.Ş. Müşteri Hizmetleri Merkezi

Suheda sonuçtan hiç memnun değil

14 Temmuz 2023 20:18
Uğur Soğutma Servisin İlgisizliği, Malzemenin Kalitesizliği!

Uğur Derin Dondurucu Kurulum Mağduriyeti

20 Eylül 2024 19:02
Bahattin sonuçtan çok memnun

05 Temmuz 2023 14:14
"Merhabalar İsmim Bahattin Tağ ben evim için yaklaşık 2 yıl önce markanız olan Uğur derin dondurucu marka bir derin dondurucu alarak kullandım. Aldığım ürün fabrikasyon sorun nedeni ile ilk günden arıza oluşturdu ve değişim istedim. Değil oldu ancak gelem üründe farklı bir problem çıktı ve ürünün değişik bir modeli ile değiştirildi. Bu sürede müşteri hizmetleriniz sağ olsun ( Nur hanım) çok yardımcı oldu ve sorunum kısa sürede çözüldü. Geçen günde cihazımın lambası ile ilgili bir sorun yaşadım ve servis talebinde bulundum. Ancak gelen servis kullandığım cihaz seri no'sunun sistemde kaydı olmadığını ve ilk aldığım cihaz kaydı olduğunu söyledi. Müşteri hizmetlerini arayarak ( Gamze hanım) durumu anlattım ve benden kullandığım cihazın seri no ve resmini alıp durumu takip edeceklerini söylediler. Sağ olsunlar 1 gün bile geçmeden sorunum halledildi. Markanızın ve firmanızın ürünlerinin arkasında durarak Müşteri memnuniyeti için çalıştığını bu müşteri hizmetlerinin ( Nur hanım ve Gamze Hanım) ilgi alaka ile sorunu çözmesinden anladım. Size firmanıza çok teşekkür ederim böyle ilgi alaka ile müşteri memnuniyetini göz ettiğiniz ve böyle duyarlı personeller ile çalıştığınız için."

21 Ağustos 2023 14:19
Umut sonuçtan hiç memnun değil

Uğur Derin Dondurucu - Üretim Hataları

19 Kasım 2023 13:37