Fuat sonuçtan hiç memnun değil

20 Kasım 2023 19:05

Uğur marka derin dondurucu aldım, iddia edildiği gibi en iyisi olduğu söylenen 7 çekmeceli bir model. Ancak cihaz çok fazla buz tutuyor ve karlanma yapıyor; bu yüzden çekmeceler açılmıyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda, modelin böyle olduğunu ve arada bir fişini çekmem gerektiğini söylüyorlar. En iyi markayı tercih ettiğimi düşünerek satın aldım, ancak 10 günde bir fişini çekmek zorunda kalmak can sıkıcı. Yardımcı olacak birini bulamıyorum. Ürünü satarken 'dünya markası' diye övüyorlar, fakat sorun yaşadığımda ise 'bizimle ilgili değil' diyorlar. Sorunumu çözümleyecek bir çözüm yolu bulamıyorum.

20 Kasım 2023 19:21 (Şikayetten 16 dakika sonra)

Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak Çağrı Merkezimiz sizinle irtibata geçecektir. Durumu bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Uğur Soğutma A.Ş. Müşteri Hizmetleri Merkezi

08 Aralık 2023 18:20

Çağrı merkezi iletişime geçti her zamanki gibi fotoğraf istediler yine hiçbir şey yapmadılar yani başka ne yapabilirim gerçekten ilgilenen yok yani 7 yıl neye garanti veriyorlar anlamadım daha 1 yıl bitmemiş insanları kandırmak bu kadar kolay mı anlamıyorum yani düzeltsinler başka bir şey istemiyorum

10 Aralık 2023 21:21

Şikayetvar yazın diyorlar sorunlarınızı çözer hiçbir artısı olmadı kimse muhatap bile olmuyor yani yetkili biri varsa ben Uğur derin dondurucuyu nereye şikayet edebilirim hayatımda bu kadar kötü müşteri hizmetleri görmedim ürün aldıktan sonra muhatap bulamıyorum bir de 7 yıl garanti veriyorlar neye veriyorlar Allah belalarını versin bunların

22 Haziran 2024 17:18

Şikayetvar programından memnun değilim çünkü ilk yüklediğimde ilgileniyorsunuz sonra firma uğraşmıyor sizde yardımcı olmuyorsunuz başka başvurabileceğim yer varsa onu söyleyin

Cihan sonuçtan çok memnun

02 Temmuz 2025 15:08
"Ürününüzün arkasında durduğunuz için teşekkürler"
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

06 Kasım 2024 14:33
Selcen sonuçtan hiç memnun değil

04 Ağustos 2025 20:56
Dikey Dondurucuda Süregelen Teknik Sorunlar ve Yetersiz Servis Deneyimi