İrfan sonuçtan hiç memnun değil

Türkiye Hayat Emeklilik Altın Fonu Kesintileri Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

Türkiye Hayat Emeklilik Altın Fonu Kesintileri Ve Yanıltıcı Bilgilendirme
30 Aralık 2024 16:29

Türkiye Hayat Emeklilik'te altın fonu oluşturdum bundan 3 ay önce. Her ay 700 lira kesinti oldu ama bu paradan da her ay aidat kesintisi yaptılar, başta söylemedikleri halde. Daha sonra bugün, 30.12.2024 tarihinde, altın fonumu iptal etmek için aradığımda, toplam yatırdığım tutar 1960 lira olmasına rağmen, çıkış yaptığınız için 1947 lirasını kesinti yapacağız. Size bir ödeme olmayacak denildi. Ben 3 aydır bu şirkete havadan para yatırmışım gibi alay ediyorlar. Benim tüm paramı kesmekte nedir? Bunu başta söylemedikleri halde, 5 yıl içerisinde çıkarsanız sadece aidat kesintisi olacak denildi ama tüm paranın aidat kesintisi adı altında kesileceği tarafıma bildirilmedi. Bildirilse zaten asla bu sözleşmeyi yapmazdım. Bu kurumdan şikayetçiyim. Yatırdığım tutarın tarafıma iade edilmesini talep ediyorum.

30 Aralık 2024 16:39 (Şikayetten 9 dakika sonra)
30 Aralık 2024 21:29

Ulaşılmadı çözüm bulunmadı şikayetçiyim yatırımıma el koydular resmen maaşımdan ayırdığım paralar hiç oldu davacı olacağım benim parama nasıl el koyarsınız böyle bir şey olabilir mi ne demek altın fonunu iptal ettiğim zaman tüm paramı almak geri yatırmamak ne demek!

31 Aralık 2024 11:49
31 Aralık 2024 13:24

Aradılar sadece sayıkladılar çıkmanız durumunda aidat kesintisi olacağı bilgisi sizlere verilmiş diye sayıkladılar bakın aidat kesintisi demek paranın tamamını kesmek hiçbir para ödememek değildir siz benim tüm paramı ne hakla kesebiliyorsunuz bunun bilgisi verilmedi telefonda bozuk plak gibi sizlere çıkış yapmanız durumunda aidat kesintisi yapılacağı söylenmiş arkadaşıma da teşekkür ederim diyor yanlış bir işlem yapmamış diyor ya siz dalga mı geçiyorsunuz insanlarla bana bunun bilgisi verilmedi ben 2100 lira para yatırdım 700 700 700 olarak 3 ayda siz bu yatırdıklarımdan dahi kesinti yaptınız bunun bilgisini de vermemiştiniz ben sizden şikayetçiyim altın fonundan çıkış işlemi yaptığımda yatırdığım tüm paramın aidat adı altında kesilip tarafıma hiçbir şekilde para yatırılmayacağı söylenmesi kadar saçma bir şey olamaz bu düpedüz dolan dırdırcılık ben sizden şikayetçiyim benim paramı yatırın ben sizin hayrınıza çalışıp o 2100 lirayı size hayır olsun diye yatırmadım benim maaşımdan ayırdığım paraya siz bu şekilde el koyamazsınız sizden davacı da olacağım burda çözüm bulunmazsa CİMER'e de şikayetimi ilettim bin pişman oldum sizde altın fonu hesabı açtığıma düpedüz dolan dirildim

Nüket
Nüket

Paranızı aldınız mi

Abdulkerim
Abdulkerim

Reis ne yaptın parayı çekebildin mi

Şevki sonuçtan hiç memnun değil

27 Ocak 2025 12:08

10 Ocak 2025 23:20