Türkiye Hayat Emeklilik Müşteri Temsilcisine Bağlanamama Ve Para İadesi

10 Mayıs 2024 22:28
13 Mayıs 2024 10:33 (Şikayetten 2 gün sonra)
14 Mayıs 2024 14:56

Yorumlar (8)

Türkiye Hayat Emeklilik doğrulama kodunu girdiğim halde doğrulama girmediz diyor düzeltilmesini bekliyorum

Murat
Murat

Neden her bilgi doğru ve neden müşteri hizmetlerine bağlanamıyoruz biz neden şikayetçiyim

Erol
Erol

Aradığımda telesekreter bilgileri doğru girdiğim halde bilgileri yanlış diyerek kapatıyor

Gamze
Gamze

Merhaba, müşteri hizmetlerine bağlanmıyorum bu konu hakkında desteğinizi rica ederim.

Oguzhan
Oguzhan

Ulaşılması neredeyse mümkün olmayan ulaşıldığında da telefona çıkan hanım tarafından ayda 20.000 TL ödeme yapmayana müşteri temsilcisi atanmadığı söylenerek niye o firma ile çalıştığını sorgulattıran bunun sonucunda hemen ayrılma isteği doğuran bir firma haline gelmiş bulunmakta. Birkaç sene önce çok düzgün bir firma iken. Üstelik ayda 14.015 Tl öderken bu muameleye maruz kalındığında.

Rukiye
Rukiye

Türkiye hayat emekliliki aradım. BES ten ayrılmak istediğimi söyledim. Link göndereceklerini söylediler 5 gün içinde. Link gönderilmedi. Müşteri temsilcisini de sürekli aramama rağmen telefon açılmıyor muhatap bulamıyorum. Yetkililerden acil dönüş bekliyorum

Serkan
Serkan

Müşteri hizmetlerini arıyorum ama hiç kullanmadığım numaradan SMS istiyor nasıl ulaşabilirim Müşteri hizmetlerini

Yunus
Yunus

Numaram yanlış yazılmış hatayı bir düzelt diremedim müşteri temsilcisi ile iletişime geçemedim bir

Gülbahar sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2025 18:41