Faruk sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell TV+ Uydu Kanallarını İzlemek İçin Para İstiyor

08 Eylül 2023 23:57

Cihaz bana ilk üyeliğim yapıldığında satıldı 2 yıl boyunca cihazın parasını faturama ek ödedim ve sonunda cihazın benim olacağı istediğim zaman hatta laptopta bile TV izleyebileceğim söylendi. Cihaz benim oldu ama şimdi uydu kanallarını izlemek için yıllık 600 TL civarı para isteniyor. Müşteri temsilcisini aradım ve bana 2 yıl boyunca üyelik tanımlanıyor ve paket bitmiş oluyor. Tekrar izleyebilmem için paketi tekrar almam gerektiği söylendi. Hatta normal kanalları izlemek için paramı ödeyeceğim dediğimde normal kanallardan kastınız nedir bilmiyorum gibi gayri resmi bir cevap aldım. Bu cihaz bana ilk satıldığında bu bilgi asla verilmedi.
Normal uydu kanallarını izlemek için para hangi akla hizmet para ödeyeyim. Ekstra özel kanallar paraya tabi olabilir. Benim beklentim zaten bu değil. TV+ cihazınızı geri alıp paramın iade edilmesini istiyorum.
Üyeliğim 4 ay sonra bitecek ve direkt Superonline ile ilişkimi keseceğim.

08 Eylül 2023 23:57 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, TV+

10 Eylül 2023 12:11

Merhaba Faruk Bey, Talebinizin incelemesi tamamlanarak 08.09.2023 tarihinde müşteri hizmetlerimiz size bilgi vermiştir. Her türlü bilgi ve yardım talebiniz için Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, TV+

10 Eylül 2023 12:18

Rezillik bu yaptığınız dolandırıcılık utanmadan gerekli açıklama yapılmıştır gibi saçma bir cevap yazabilecek kadarda gayri resmi cevap verebilecek düzeydesiniz 4. Yıl oldu üyeliğim sizde gelip üyelik alınması için yalvarmayı biliyorsunuz üyeliğimi sonlandıracağım ve etrafımda ulaşa bildiğim her yerden alınmaması için elimden gelini yapacağım şimdi CİMER'e de yazacağım

10 Eylül 2023 12:20

Çözümünüz belirttiğiniz tarihte bana bilgi veren müşteri temsilciniz değil bana üyeliği işk satan müşteri temsilcinizin beni kandırması. Siz bu dolandırma yetkisini çalışanlarınıza veriyorsunuz suç onların değil suç sizin olduğunu düşünüyorum.

Turkcell/SUPERONLİNE TV+ Aylardır Sorunu Gidermiyor, Fazla Para Talep!

02 Şubat 2024 14:17
Berrin sonuçtan hiç memnun değil

06 Eylül 2023 22:14
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

10 Ocak 2024 12:27
Turkcell TV+ Superonline Ve Hediye TV+ İçin Mağdur Edildim