Aygün sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell TV+ İle Yaşanan Abonelik Ve Hizmet Sorunları

08 Ekim 2024 10:38

Turkcell denilen operatör yüzünden aylardır mağdur edilmekteyim. Önce taahhüt yenileme adı altında bana farklı bir abonelik oluşturup iki tane adıma abonelik açtılar aboneliğim olduğu halde, sonra bunu yapanın kendileri değil bayi olduğunu söylediler. Sonra bayiden şikayetçi oldum. Bayiyi haklı buldular. Ardından eski üyeliğime bağlı Tivibu vardı fakat yeni modeme Tivibu bağlanmamış, bunu da bana söylemediler. Kontrol etmeleri gereken kendileri olduğu halde bunu ben kendim fark ettim ve beş gündür Turkcell'i arıyorum, hiçbir şekilde bana çözüm üretmiyorlar. Talebinizi iletiyoruz diyorlar. Ben problemin acilen çözülmesini istiyorum ve bu kadar uzun sürdüğü için ve aylardır beni bu hale getirdikleri için de zaten en kısa sürede hem aboneliklerden hem de hatlardan vazgeçeceğim ve başka bir kurumla çalışacağım.

08 Ekim 2024 10:39 (Şikayetten 1 dakika sonra)

08 Ekim 2024 10:48

Cumartesi gününden beri arıyorum TV Plus için ve hala dönüş sağlanmadı Tivibu yazmışım sinirden, tarafıma lütfen bugün acilen dönüş sağlansın artık lütfen nefret ettim lütfen

08 Ekim 2024 11:34

Günlerdir ve saatlerdir bekliyorum hala dönüş sağlanmadı bayilik tarafından aranacakmışım ısrarla aranmıyorum ya mağdurum diyorum sorunu sizsiniz bunun sebebi sizsiniz bunun için bir çaba bir mücadele yok ya ortada ya günlerdir rezil ettiniz beni ya

08 Ekim 2024 12:44

Merhaba Aygün Hanım, Müşteri hizmetlerimize ilettiğiniz talebinizi titizlikle takip ediyoruz. Sonuçlandığında ekiplerimiz tarafından bilgi verilecektir. Her türlü bilgi ve yardım talebiniz için Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, TV+

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

28 Mayıs 2025 13:19
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

03 Haziran 2025 08:38
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

İnternet ve TV Hizmetinde Yanıltıcı Ücretlendirme

03 Ekim 2024 00:50
İnternet ve TV Hizmetinde Yanıltıcı Ücretlendirme
Eyup sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2024 20:09
TV Plus Üyelik Sorunu Haksız Fatura
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

13 Şubat 2025 00:53

Turkcell TV+ Kategorileri