Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Superonline Filmleri Kiralanması Ve Ayrıca Ücret İstemesi

11 Nisan 2024 19:20

Superonline kullanıyoruz. Kayıtlı filmler bölümüne girdiğimizde birçok film bulunmakta ancak şöyle bir sorun var: İzlemeye değer filmleri seçtiğimiz zaman 'kirala' seçeneği çıkıyor. Ben zaten aylık ücret ödüyorum, bu filmleri izlemek için neden ekstra ücret ödemek zorunda kalayım? Kiralama özelliğinin kaldırılmasını talep ediyorum.

20 Haziran 2024 19:28

5 senedir Superonline kullanıyorum. Film izle kısmında kalitesiz filmler bedava, diğer yandan izlemeye değer filmler neden paralı. Aylık size zaten ücret veriyoruz bedava kullanmıyoruz. Daha önce de şikayette bulundum saçma sapan bir cevap verdiniz ( 5 TL'den başlayan fiyatlarla film izleyebirsiniz ) diye. Bana mantıklı bir cevap verin ve şu paralı film izleme olayını kaldırın. Şunu da belirtmek isterim sizi kullanmamın iki sebebi var birincisi bulunduğum bölgede başka bir şebekenin altyapısı yok ikincisi tek artınız geri sardırma özelliğiniz başka hiçbir artınız yok...

12 Nisan 2024 08:11 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, TV+

12 Nisan 2024 08:11
15 Nisan 2024 13:03

Ben ayrıca ücret alınmasın zaten aylık ücret vermiyoruz diyorum siz halen 5 TL den başlayan fiyatlar diyorsunuz dalgamı geçiyorsunuz kardeşim

15 Nisan 2024 13:05

Düzeltmedir ; Ben ayrıca ücret alınmasın zaten aylık ücret veriyoruz diyorum siz halen 5 TL den başlayan fiyatlar diyorsunuz dalgamı geçiyorsunuz kardeşim

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

08 Eylül 2024 18:53

07 Nisan 2025 23:00
Her Akşam Tekrarlanan TV+ Kutusu Sorunu

Turkcell Superonline Film Kiralama Satın Alma Sorunu

27 Temmuz 2024 18:44
Hayrettin sonuçtan hiç memnun değil

Hayrettin
17 Aralık 2023 00:32