06 Kasım 2024 18:48

Dolap uygulamasından sattığımız Beko marka fırın, Trendyol firmasının taşıyıcı şirketi olan Trendyol Express ile kargolanmıştır. Evden teslim alınarak Ordu ilinden İstanbul'a kadar gitmiş, ancak alıcıya ulaşacağı sırada kargo kırılmıştır. Muhtemelen atılmış ve camı kırılmıştır. Dolaptan gelen bildirimde, taşıma firması ürüne zarar verdiği için iade edileceği belirtilmiştir. Konuştuğumda, taşıyıcı firma zarar görmüş ürün elinize geldiğinde video ve fotoğraf atmamı, zararımın karşılanacağını söylemiştir. Dediklerini yaptık, ancak 10 iş günü sonra sonuç reddedildi. Taşıyıcı firma kabul etmemiş, kırılacak ürün olduğu için. Dolapta fırın satıldığı belliydi, neden böyle şeyleri sattırıyorsunuz? Dolap yani firmanız kusurlu, kargocu ise kendi firmasını suçlu buluyor. Karton ile sarıp sarmaladığım ürün, çöp poşeti ile geldi. Bu kadar kolay mı bunlara güveneceğiz? Hem fırınımdan oldum hem de paramdan. Ne olacak? Beceremiyorsanız yapmayın bu işleri. Zararımın karşılanması için her yere başvuracağımdan emin olabilirsiniz. Elimde fotoğraf ve videolar vardır açarken.

İnci

Tüketici Hakları'na yazdım ben e devletten de şikayet oluşturuluyor CİMER'e bile yazdım

İnci

Merhaba bir sonuca uluşabildiniz mi bende aynı sorunu yaşıyorum çünkü

Emre

Merhaba Şu anda bir dönüş yok gerekirse Tüketici Hakları'na gideceğim

Selin sonuçtan hiç memnun değil

04 Ocak 16:14
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

13 Ağustos 2024 23:05
Trendyol Express Kategorileri