1.327Şikayet

3,1
  • Çözülen
  • Videolu

2 gün önce

Merhaba, Ekler de görüleceği gibi ürünlerde yapışkan direk olarak ürün ile temas halinde Torku Miniki çikolata aldım A101'den Bilindik bir marka devamlı bu markanın ürünlerini alırım, hiç beklemezdim. Bu zamana kadar böyle bir şeyle karşılaşmadım ama fark etmesek çocuğum yiyecekti Allah korusun zehi...

2 gün önce

28.09.2023 tarihinde A101 marketten almış olduğum Torku Miniki 8li çikolatanın hepsinin yarısı boş çıktı paketlerin hepsini açtık hepsi yarım mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz. Böyle büyük bir firmanın bu şekilde hatalı ürün ambalajlaması hiç normal değil

Torku Miniki Çikolatanın Ağzı Açık Ve Boş Çıktı

3 gün önce

27.09.2023 tarihinde şok marketten almış olduğum Torku Miniki çikolatanın 1 tanesinin içi boş ve 2 tanesinin ağzı açık şekilde çıktı. Torku gibi bir markadan böyle bir hatayı beklemezdim. Instagram ve iletişim formundan ulaşmaya çalıştım fakat mail gönderilemiyor.

Torku Miniki Çikolatadan Çikolata Yerine Hava Çıktı

2 hafta önce

Torku Miniki çikolatadan çikolata yerine hava çıktı. A101 süper marketten çocuğum için Çilekli Torku Miniki aldım içi hava dolu çıktı, bunun üzerine bir de çocukla uğraştık, ağlama krizine girdi. Üzerindeki bilgiler t. E. T. T. 08.06.2024 l: 232341 r.

Torku Miniki Çikolatadan Çikolata Yerine Hava Çıktı

Torku Muzlu Süt Zehirledi

3 hafta önce

Torku Miniki Muzlu süt yüzünden çocuğumu hastaneye götürdüm gıda zehirlenmesi yaşamış dedi doktor. O gün çocuğum içmiş ben hastaneden gelince bakayım dedim Tadı azot gibi kokusu değişik. Kesik sütleriniz olduğunu duyuyordum. Ama bu kadar da yeter. Çocuğumun hala ateşi düşmedi. Yazık size. 01.02.2024...

08 Ağustos

Torku Miniki Nuga Mini aldım, içindeki çikolata paketlerinden biri açık çıktı ama büyük paket kapalıydı. Yakıştıramadım. Ayrıca yenmiş olduğundan da şüpheleniyorum. Hijyenik olmadığı şüphesine de kapıldım. BİM market'ten aldım. Umarım geri dönüş yaparsınız.

04 Ağustos

Torku Miniki süt aldım Süt tarihi geçmemesine rağmen bozuk çıktı ve içinden pembe pütürcükler çıktı. Süt süt gibi değil beyaz çıktı ilgilenilmesini istiyorum. Çocuğumun karnı ağrımaya başladı. Maalesef Torku'dan böyle bir şey beklemezdim güvendiğimiz bir marka.

31 Temmuz

Tekirdağ kumbağ şok mağazasından dün aldığımız Torku Miniki sk tarihi 1 sene sonra olmasına rağmen çikolata bozuk çıktı. İlk defa böyle bir durumla ka...

Torku Paket Boş Çıktı

26 Temmuz

Torku çilekli nuga bar Miniki çikolata paketi aldım 101 Marketinden içindeki 1 adedi boş çıktı. Hiç açılmamış ancak içerisinde herhangi bir çikolata yok ve hava basılmıştır Bu sorunu dikkate almalarını arz ederim. Şikayetin dikkate alınmasını rica ediyorum.

Torku Paket Boş Çıktı

Torku Miniki Boş Çıktı

17 Temmuz

Satın aldığım ürünün içi boş çıktı. Ankara'daki BİM'den Torku Miniki çikolatadan almıştım içinden 1 tanesi boş çıktı içi hava dolu güvendiğimiz bildiğimiz marka diye alıyoruz. Sonuç hüsran Torku'ya hiç yakışmadı. Yetkililerin ilgilenmesini rica ediyorum

Torku Miniki Nuga Paket İçerisinde Yenilmiş Çikolata

13 Temmuz

BİM marketten paketli Torku Miniki nuga çikolata aldık. Fakat paket içerisine açılmış yenilmiş çikolata çıktı bu nasıl bir fiyasko. Bir de Torku yerli marka diye aldık. İçerisine yenilmiş bir ürün nasıl konulabilir denetlemeler böyle mi yapılıyor ayıp yani.

Torku Miniki Nuga Paket İçerisinde Yenilmiş Çikolata

Torku Kemik Parçası Çıktı

29 Haziran

Miniki'den kemik parçası çıktı Çiğnerken dişim kuruluyordu bir baktım kemik parçası arcası gibi bir cisim Kim bilir nasıl üretiliyor çocuğuma bir daha asla vermem yazıklar olsun Torku yerli malı dedik yazık... Size de güvenemeyeceksek kime güveneceğiz?... Ben yememenizi önerebilirim

Torku Kemik Parçası Çıktı

28 Haziran

Marketten Torku Miniki ürün içerisinde plastik parça çıkması. Müşteri hizmetlerine ulaştım ama umursamaz tavırla hiçbir işlem yapılmadı. Bu parçanın ne olduğunu öğrenmek istiyorum ama müşteri hizmetleri hiçbir işlem yapmadı. Torku gibi bir markaya yakıştıramadım

Torku Miniki Turtacık'ta Portakal Jölesi Yoktu

16 Haziran

15.06.2023 tarihinde almış olduğum Torku'nun Miniki turtacık portakal jöleli bisküvi paketinden portakal jölesinin olmadığı bisküvi çıktı. Beğenerek tükettiğimiz Torku'dan bunu beklemiyordum açıkçası. En kısa zamanda dönüş yapılmasını bekliyorum. Talha.

Torku Miniki Turtacık'ta Portakal Jölesi Yoktu

09 Haziran

Torku Miniki nuga mini çikolatasının rengi ve tadı değişmiş. Son kullanma tarihinin olmasına rağmen çikolatanın bozuk olmasını Torku'dan beklemezdim. Ürünleri gayet kaliteliydi bu yüzden de hep tercih ettiğim markaydı. Torku markasında İlk defa bu durumla karşılaştım.

07 Haziran

01.06.2023 tarihinde BİM Marketten aldığım Torku Miniki nuga mini aldım. Paketini açtığımda paketindeki çikolatalardan bir tanesi boş çıkmıştır. Zararımın karşılanmasını ve gereğinin yapılmasını talep ediyorum. Elimde paketin ve boş çıkan çikolata paketinin resimleri mevcuttur. İstendiği takdirde gö...

Torku Pakette Eksik Çıkması

25 Mayıs

A101 marketinden Torku Miniki sütlü kremalı dolgulu sütlü çikolata aldık. Hiç açılmamış pakette sekiz adet yazmasına rağmen biz açtığımızda içinden yedi adet çıktı. Lütfen bu durumun dikkate alınarak yetkililerle görüşülmesini ve telafi edilmesini arz ederim

10 Mayıs

Torku Miniki nuga paketinden boş paket çıktı açılmamış ama içinde hava olan ufak paket daha önce de yine olmuştu ama tekrar aynı olayı yaşayınca bu platformda paylaşmak istedim. Aynı ürünü alanlar bu yüzden adet olarak eksik olmuş oluyor. Bu konuda daha titiz olmalılar.

Marka Profili

Şikayetvar üye markasıdır Torku 10+ yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %100
Marka Karnesini Gör