Onur sonuçtan hiç memnun değil

Tineco Islak Bırakıyor Diye Garantiye Gönderdim 2500TL Ücret İstediler

Tineco Islak Bırakıyor Diye Garantiye Gönderdim 2500TL Ücret İstediler
12 Eylül 2024 13:02

Tineco ifloor süpürgem aşırı derecede su bırakıyordu şarj ünitesi dahi sulu kalıyordu ben de garantiye göndermek için kutularken kendi kendine çalışmaya başladı ve şarj bitene kadar çalıştı durmadı. Şarja takınca otomatik olarak çalışmaya başlıyordu. Servise gönderdim kayıt açıldı fakat üründe sıvı teması olduğu bilgisi paylaşılarak 2522.38 Tl tutarında ödemesi olduğu bilgisi paylaşıldı. Ürünüm sıvı teması olabilecek bir durumda bulunmadım. Islak temizleme yapan süpürgenin sıvı temasına maruz kaldığını bahane ederek fatura tarafıma kesiliyor. Doğru bir tavır değil ve kurulama özelliğini tam yapamıyor. Bu seride bu şekilde sıkıntı mevcut ise ben ürünüm değiştirilsin ve sızıntı şikayeti ile gönderdiğimiz ürünün sıvı teması olduğu gerekçesini kabul etmiyorum.

13 Eylül 2024 12:21 (Şikayetten 23 saat sonra)
14 Eylül 2024 13:28

Herhangi bir geri dönüş olmadı. Ayrıca bu süpürgeyi yaptırsam dahi yine tam temizleme yapmayacak ıslak bırakacak. Eğer üst modelinin fiyat farkını vererek değişim yapılacaksa farkı her türlü vermeye hazırım. Tineco markasında bu memnuniyeti sağlamasını istiyorum. Çünkü normal çalışıyorken sıkıntılı olan durumu çok ıslak bırakmasıydı. Üst modellerinizde bu sıkıntı yokken bu modellerde genel şikayet bu. Sağlıklı silme olmadığından çocuklarım silme işlemi ardından yere düştü Allah korusun kafasını da vurabilirdi onun için üst model değişimi talep ediyorum fiyat farkını vererek

23 Eylül 2024 17:04

Merhaba Değerli Müşterimiz, Sonuç bilgisi konusunda iletişim kurmayı denedik fakat size ulaşamadık. Gerekli incelemeler ve kontroller tekrar sağlanmış olup, belirttiğiniz durum kullanım/kullanıcı hatası olması nedeniyle garanti dahilinde onarım sağlanamamaktadır. İyi Günler Dileriz.

24 Eylül 2024 20:59

Bunun kullanıcı ile alakalı olup olmadığı kanaatine nereden varılıyor sayın yetkili. Islak paspas görevi gören tineco ifloor ıslak temizleme yapan süpürgeyi tuvalete mi, yoksa elimizden kayıp kova dolusu suyun içine mi düşürdük acaba makineyi... Acaba bu makinedeki anakartın oksitlenme oluşumunun sebenin kullanıcının nasıl bir müdahaleyle kusurlu olduğunun İzahını yaparsanız ben de bu durumda şikayetimden vazgeçeceğim. Ama izahının sadece kullanıcı kaynaklı olduğunu dile getirme yaklaşımınız derinden üzdü. Bu yaklaşım yerine çözüm odaklı hiç değilse gönül alma maksatlı fiyatta indiriminiz olsaydı iyi niyetli görürdüm fakat bununla alakalı hiçbir adım da atmadınız. Bu son tineco sahibi olmamdı sayın yetkili...

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Tineco Islak Süpürge Motor Sıvı Teması

Hüseyin
15 Aralık 2023 03:32
Nilufer sonuçtan hiç memnun değil

Nilufer
03 Mayıs 2024 17:22
Tineco S3 Ve Vatan Bilgisayar Sorunumu Çözmüyor
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Tineco Floor One S3 Süpürge Ve Servis Sorunları

Gözde
13 Haziran 2024 12:52

Servis Sonrası Süpürge Skandalı: Şarj Ve Motor Sorunları

Ayşe
29 Mart 2025 02:24
Servis Sonrası Süpürge Skandalı: Şarj Ve Motor Sorunları
Eren sonuçtan hiç memnun değil

16 Şubat 2024 17:34