Türk Havayolları Artık İnsanları Yanıltıyor

Emre
19 Eylül 2024 16:30

15.09.2024 tarihinde Antalya Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na bilet aldım fakat Türk Hava Yolları'nın internet sitesinin hatası yüzünden bilet İzmir Havalimanı'ndan alınmış gibi oldu. Değişiklik yapmak zorunda kaldım ve bin küsur lira bedel ödeyerek bileti değiştirdim. Bununla alakalı geri bildirimde bulundum ama ücret iadem asla yapılmıyor. Ben de bunu geri bildirimde tekrar bildirdim, yine yapılmıyor. Ben bunun nedenini anlamadım. Ücret iademi istiyorum ama asla yapmıyorlar. Ben de bu şirketin artık insanları yanlış ve değişik işlerle zenginliklerine zenginlik kattıklarını düşünüyorum. Arayarak kara listeye eklenmek istediğimi söyledim ama kara listeye de eklemiyorlar. Bilet alan arkadaşlara dikkat etmeleri konusunda uyarıyorum, yoksa siz de fazla fazla paralar ödemek zorunda kalırsınız, bilginize.

Selahattin
17 Aralık 2024 11:46
Özlem sonuçtan memnun

Özlem
02 Ağustos 2024 17:35
"THY konuya açıklık getirilmesi konusunda destek olmuştur. Kurumun marka itibarını gözeterek süreci takip etmiştir. Sistem açıklarının giderilmesi konusunda başarılar diler ve teşekkür ederim."

Erhan
30 Nisan 2024 17:34
Türk Hava Yolları Çözülemeyen Sistem Hatası! (Bilet Değişimi)
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
31 Ocak 2024 15:11
Türk Havayolları Pişmanlıktır
Bayram sonuçtan hiç memnun değil

Bayram
21 Ekim 2024 18:49