Buse sonuçtan hiç memnun değil

Buse
29 Temmuz 2024 15:28

Türk Hava Yolları şirketine ait 29.07.2024 tarihli İzmir - İstanbul - Adıyaman aktarmalı uçuşum, ilk uçuşum olan İzmir-İstanbul uçağının İstanbul Havalimanı pistine park yerine ulaşması çok uzun sürdüğü için çok geç inebildim. Varış saati 10:20 yazan uçaktan park yerine ulaşım, yolcuların boşaltılması ve transfer kısmına ulaşım ile çoktan saat 11 olmuştu. Bu nedenle aktarma yapacağım İstanbul-Adıyaman uçuşu için transfer kısmına geçtiğimde çoktan kapıların kapanmış olduğunu gördüm. 11:05 kalkış gösteren uçağım, transfer yolcusunu beklemeden çoktan gitmişti. SMS yoluyla uçuşumun 30.07.2024 saat 11:15'e alındığını öğrendim, hem günüm yanmıştı hem de mağdur edildim. Personellerle görüşmeye gittiğimde aynı gün içinde başka uçuş olmadığını belirttiler. Ne olursa olsun gitmem gerektiğini ve Adıyaman'a yakın olan Gaziantep ve Urfa'ya dahi uçuş var mı diye sorgulamama rağmen bir sonuç alamadım. Otel konusunda yardımcı olabileceklerini söylediler ve bir grup insanla otele yerleştirildik. Fakat bu gibi durumların otel ayarlanarak hafifletilmeye çalışılması tamamıyla bir fiyaskodur. Aynı firmadan satın aldığım aktarmalı uçağım yolcusunu beklemiyor ve sabah olan uçağım aynı gün içinde başka uçuş yok denilerek ertesi güne aktarılıyor ve benim 1 günüm resmen çöp ediliyor. Çalıştığım firmadan zoraki izin alıyorum, bir o kadar insanı mağdur ediyorum, beni bekleyen eşim mağdur oluyor. Böyle hatalar yüzünden kim bilir kimler neler yaşıyor. Böyle bir kurumsal, prestijli bir firmaya asla yakışmayan bir mağduriyet. 10 dakika bile yetecekken transfer yolcuların asla umursanmaması, madem asla bekletilmeyecek uçuş, bu biletin satılması bile sorunken otelle avutuluyoruz.

Erol
21 Ocak 2024 11:20

Ezgi
29 Ocak 2024 18:40

THY Erkenden Kapı Kapatma

Mert
02 Temmuz 2023 18:35
Enes sonuçtan hiç memnun değil

Enes
08 Temmuz 2024 00:00
THY Mağduriyet Muhatap Bulamama
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Elif
01 Şubat 2024 21:57