Ali sonuçtan hiç memnun değil

Türk Hava Yolları Kaybolan Bagaj Ve Mağduriyetimin Giderilmemesi

Ali
31 Temmuz 2023 19:38

Türk Hava Yolları 27/06/2023 TK0633 Çad uçuşumda bagajlarımın kaybolması sonucu yaklaşık olarak 2 saat havaalanında bagaj aradım bulamadım. Bagaj birimindeki yetkililerle görüşüp konu ile tutanak tutturmak istememe rağmen tutanak tutulmadı. Telefon numaralarımız alındı çok sık yaşadıkları bir problem olduğunu bir iki gün içinde geleceğini gelip buradan alabileceğimi söylediler. Bizde havaalanından ayrıldık yaklaşık olarak havaalanına 4 kez gittim 4. CÜ gidişimin ardından 1 bagajımı aldım ama diğer bagajım kayıptı bununla ilgili tutanak tutturmak istedim yine tutulmadı. Sizin diğer bagajınız en geç yarın ya da öbür gün gelecek konu bilgimiz dahilinde sizi arayacağız denilip bizi tekrardan gönderdiler. Aralıklarla 4 kez havaalanına gittim ve her defasında aynı şeyleri söyleyip tutanak tutulmadı. Bagajımı alıp otele döndüğümüzde giderken yiyecek kahvaltılık vs almıştım dördüncü günün sonunda haliyle ne varsa erimiş üstüm başım kullanılamaz hale gelmişti yaklaşık 1 hafta boyunca Afrika sıcağında aynı kıyafetleri giymek zorunda bırakıldım. 05/07/2023 tarihinde geldiğimde Türk Hava Yolları müşteri hizmetlerini aradım onlarda dosya [2023133842] açtılar istemiş oldukları bütün belgeleri kendileriyle paylaştım ve bütün her şeyi sistem onaylamasına rağmen yaklaşık 27 gündür en az 10 kez aradım her defasında en kısa sürede yetkililer tarafından bana geri dönüş sağlanılacağını söylemelerine rağmen kimse dönüş yapmadı. En son 25/07 de bana gönderilen email de yaşamış olduğum aksaklıktan dolayı üzgün olduklarını ve varış istasyonunda tutanak tutulmadığı için bana yardımcı olamayacaklarını ilettiler. Yaşamış olduğum mağduriyeti kendileri de kabul ediyor ama havaalanında 4 kez gitmeme rağmen kaybolan ve 4 gün sonunda aldığım ve içindekilerin kullanılamaz halde olan bagajımla ilgili tutulmayan tutanaktan dolayı maddi tazmininin ve mağduriyetimin giderilmeyeceğini belirttiler. Kaybolan bagajımın ve 4 gün sonra gelen bagajdan dolayı yaşamış olduğum mağduriyetim giderilmesi husunda koskoca THY şirketinin ve müşteri memnuniyetinin bu derecede olması beni hayal kırıklığına uğrattı. Umarım en kısa zaman da yaşatmış oldukları aksaklıktan dolayı mağduriyetimi giderirler kendilerinden beklentim ve yakışanda budur. Zannımca Tüm bu yaşadığım olumsuz deneyimlerin çözüme kavuşturulması ve müşteri memnuniyetinin sağlanması için çabalarınızı göstereceğinize olan inancımı ifade ederim.

Semra sonuçtan hiç memnun değil

Semra
05 Eylül 2024 12:30
Kayıp Bagaj Türk Hava Yolları
Kayıp Bagaj Türk Hava Yolları
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
23 Ekim 2024 18:29
Newlifegold sonuçtan hiç memnun değil

Newlifegold
22 Temmuz 2023 18:40
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
04 Ağustos 2023 22:13