Melisa sonuçtan hiç memnun değil

Türk Hava Yolları Güvensizliği

Melisa
09 Eylül 2024 20:44

Malta'dan Oslo'ya transfer yolcu olarak gerçekleştireceğim seyahat için ülkemin markası olan Türk Hava Yollarını tercih ettim, daha iyi hizmet alabilmek için güvenilir bir firma olarak görüyordum. İlk sıkıntı Malta'da uçuş saatinin 3 kere değişerek gecikmesi ile başladı. Doğal karşıladım, uçuş gerçekleşti ve İstanbul'a vardık. Transferden kaynaklı 7 saatlik bekleme sürem sonunda Oslo uçağıma binmek için uçağa biniş kapısında hazırdım. Bileti kontrol eden memur beni uçağa alamayacağını belirtti. Ben de müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek yaşanan sorunun telafisini talep ettim, 2 saat içerisinde cevap geleceğini beklememi söylediler. Tam 14 saat boyunca gelecek haberi bekledim ve sürekli müşteri hizmetleri ile iletişimde olmama ve durumun aciliyetini belirtmeme rağmen hiçbir dönüş alamadım. Mağduriyetimi gidermek için herhangi bir yardımları olmadığı gibi biletlerimi yaktılar. Memleketime uçuşlar dolu olunca, arkadaşımın yanına başka şehre uçtum ve bu süreçte zamanım yetersiz olduğu için bana valizlerimin evime kadar kargolanacağı söylendi. Bunu 2 kere teyit etmeme rağmen Antalya'ya indiğimde 'Valizlerinizi siz alacaktınız, biz sadece Antalya'ya getiririz, gerisi bizi ilgilendirmiyor' denildi. 2 saatte gelecek cevap üzerinden 2 gün geçtikten sonra benim aramalarım üzerine geldi. Bu süreçte ben İstanbul'da doğru düzgün bir yere yerleştirilmedim, saatlerce bekletildim. Bir sandalye üstünde. Yetmedi, memleketime gitmekte sıkıntı çektim, valizlerimle ilgili de kırılma gibi sorunlar yaşadım. Bu süreci Türk Hava Yolları bu şekilde mi yönetiyor? Yaşadığım güven kırıklığı üzerine hem kendimin hem de çevremin uzak durması gereken bir firma olduğunu gösteriyor. Türk Hava Yollarından gelecek açıklamaya kadar bu sorunu onlarla temasta kalarak çözmeye çalıştım ama telafi için yapılacak birçok şey varken hakkımı bile vermemeleri ve mağduriyetlerimin devam etmesi üzerine kendilerine buradan sesleniyorum.

Esra sonuçtan hiç memnun değil

Esra
19 Temmuz 2023 20:26
Adnan sonuçtan hiç memnun değil

Adnan
26 Haziran 2025 02:06
Şerafettin sonuçtan hiç memnun değil

THY Bagaj Kaybı Ve Mağduriyet Zinciri

Şerafettin
05 Mart 2025 00:52
Eylem sonuçtan memnun değil

Eylem
24 Ağustos 2023 12:28
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
19 Ocak 2024 12:42