Rafiga sonuçtan hiç memnun değil

THY Uçuşun İptal Olması

THY Uçuşun İptal Olması
Rafiga
17 Temmuz 2024 13:23

16.07.2024 TK328 Gence-İstanbul Türk Havayolları uçuşuna hazırlandık. Havaalanına geldik uçağın bozuk olduğunu söylediler, bir kısmı otobüs ile bakü'ye gönderebileceklerini uçuşun bakü'den olacağını söylediler. Gence-Bakü otobüs yolculuğu 6 saat sürüyor. Bakü'ye gitmek istemeyen yolculara yarın havaalanına gelmelerini söylediler. Yarın havaalanına gittiklerinde uçağın yine bozuk olduğunu ve yine bakü'ye gitmek zorunda olduklarını söylediler. Şimdi 17.07 ( 12:00) kalan yolcuları otobüs ile bakü'ye yolladılar ve uçuşun 21:00 da olacağını söylediler. Bu uçuşta olan yolcuların acil işleri var iken bu kadar uzattılar. Kimisi 3-4 ay önceden bilet almış ve sonunda böyle bir hüsrana uğradı. Turk havayollarının başka uçağı yok muydu? 16.07 olan uçuş neden 17.07 de ve 6 saat otobüs ile yolculuk yaparak yapılmalı? Genceye başka uçak gelemiyor muydu? Varış ve/veya kalkış havalimanlarının EC 261/2014 sayılı yönetmeliğinin geçerli olduğu ülkelerde bulunmaması ve havayolu şirketinin AB'de kayıtlı olmaması nedeniyle uçuş için tazminat talep edemiyorum. Bu zamana kadar tercihimiz hep Türk Hava Yolları olmuştu ama şimdi 2 gündür mağdur durumda olduğumuz için sonraki tercihimizi değiştireceğiz. Bu şikayeti en yakın akrabam adına yazıyorum.

Adnan sonuçtan hiç memnun değil

Adnan
09 Temmuz 2023 14:42
Melike sonuçtan hiç memnun değil

Melike

THY Rötar Kabusu
THY Rötar Kabusu

İrem
21 Ağustos 2024 01:24

Türk Hava Yolları TK-967 Rötar Ve Memnuniyetsizlik Hk.

Anıl
13 Mayıs 2024 15:27