Sümeyra sonuçtan hiç memnun değil

THY Uçak Bileti İptali

Sümeyra
12 Aralık 2023 17:39

08.12.2023 16:56 tarihinde eşim, kızım ve kendi adıma U2AYIP-UHCV6M PNR kodlu uçak bileti aldım. 11.12.2023 tarihinde kızımın ciddi bir rahatsızlığı olduğunu öğrendik. Detaylı muayene işlemleri için doktor tarafından birçok farklı bölüme yönlendirildik. Bu işlemlerin uzun süreceğinden dolayı uçuşumuzu gerçekleştiremeyeceğimizi ve biletlerimizi iptal etmek istediğimizi öncelikle enuygun.com müşteri temsilcisine bildirdik. İptal yetkilerinin kendilerinde olmadığını beyan ederek AnadoluJet firmasına yönlendirdiler. Yine aynı şekilde AnadoluJet firmasını arayarak iptal talebimizi ilettik; onlar da iptal edemeyeceklerini söyleyip bizi anlaşmalı kurum olan THY'na yönlendirdiler. Buraya defalarca geri bildirim göndermeme rağmen sürekli tarafımızdan ekstra belgeler istenerek süreci uzatmaya çalışıyorlar. Elimde olan bütün belgeleri gönderdim. Bu belgelerde kızımın rahatsızlığı açıkça ortadadır. Yaşadığımız sağlık sorunundan dolayı THY temsilcilerinin bir an önce biletimi iptal edip ücret iadesi yapmalarını talep ediyorum.

Ali
27 Eylül 2023 10:12

Fatmanur
15 Ocak 2024 16:57

Engin
21 Ocak 2025 14:24
THY Sağlık Raporuna Rağmen İade Sorunu!
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
31 Ağustos 2024 16:53