Emine sonuçtan hiç memnun değil

THY Uçağında Yer Kalmaması Ve Tazminat

11 Eylül 2023 23:58

Merhabalar 03.09.2023 tarihinde saat 10:00'da aldığım tur eşliğinde Madrid uçuşum vardı. Uçakta yer olmadığı söyleyip bir sonraki uçuşun 18:45'te olduğunu belirttiler. Uçağın koltuk sayısının, bilet alan kişilerin sayıları belliyken neye göre bilet kesildiğini ve yer kalmadığını merak ediyorum. Overbook işlemi ile tazminat alacağımızı söylediklerinde bunu İstanbul havaalanından veremediklerini, indiğimiz yerden alınabileceğini belirttiler. Madrid'e indik dönüşüm Barcelona'dandı. 2 havaalanı da böyle bir işlemleri olmadığını söylediler. Döndüğümüzde tekrar İstanbul havaalanında bu konu görüşüldüğünde para olmadığını belli merkezlerden alınabileceğini söylediler. Kendi paramızın dilencisi konumuna düştük. 2023 yılında hala bunlarla uğraşmak çok saçma. IBAN alıp bu tazminat hallolabilecekken oradan oraya koşturmanın anlamı nedir? En sonunda yetkili merkezi bulup gittiğimde işlemlerin 8-10 gün içinde gerçekleşebileceğini belirttiler. THY gibi köklü bir firmanın bu kadar işleri süründürmesi ne yazık ki hayal kırıklığı.

profile profile

Tuba
Tuba

Merhaba bizde 60 günü geçti 250 Euro çeki mayısta almıştık mayısın kuru ile ödemek istediler. Kabul etmedik. Siz güncel kur ile alabildiniz mi?

Zeki
Zeki

Selam Emine hanim, ben de aynı sorunu yaşıyorum. Acaba hangi yetkili merkez ile gorustunuz?

Merhabalar. Taksim-harbiyedeki THY yetkili merkeziyle ancak halledebildim

Demet
22 Ocak 2024 16:28

Aydan
10 Nisan 2024 18:37
Nurdan sonuçtan hiç memnun değil

Nurdan
29 Ağustos 2023 19:01