THY Uçağa Alınmama Ve Biletlerin İptal Edilmesi

Alaettin
21 Aralık 2023 20:41

THY'den kayınvalideme s c s l g q Rezervasyon kodu ile Kahramanmaraş-İstanbul gidiş dönüş bilet aldım. 12 Kasım günü kendisi 1 saat kala havaalanına gelmesine rağmen sıra olduğu için 45 dakika'dan az bir zaman kaldığı için TK2201 seferine alınmadı. Bunun üzerine Saat 11.30 ile 13.00 arasında bir zaman diliminde 0553****820 numaralı telefonumdan müşteri hizmetlerini arayarak durum hakkında bilgi aldım. Müşteri temsilcisi gidiş ve dönüş biletini açığa alabileceğini ve istediğimiz zaman fark ödeyerek kullanabileceğimizi söyledi. Ben de bu durumu kabul ettim ve açığa almasını söyledim. Tekrardan yeni biletleri alarak yolculuğu gerçekleştirdim. Ancak açığa alınan biletleri şu an kullanmak istediğimde olumsuz cevap aldık. Kayıt oluşturduk yine olumsuz cevap aldık. Belirtilen tarih ve saatler arasında müşteri temsilcisi ile yapılan telefon görüşmesi incelendiği takdirde doğruluğu tespit edilecektir. Ses kayıtlarının incelenerek tarafıma dönüş yapılmasını ve mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

Ömür
08 Kasım 2023 15:45
Metin sonuçtan hiç memnun değil

Metin
15 Şubat 2024 20:40
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
17 Kasım 2023 14:05

Aysu
20 Aralık 2023 21:22
Efkarlı sonuçtan hiç memnun değil

Efkarlı
31 Mayıs 2024 17:29
THY Ve Obilet Beni Mağdur Etti!

THY Kategorileri