Ridvan sonuçtan hiç memnun değil

THY Tarafıma Yanlış Ve Hatalı Bilgilendirme Yapıldı

Ridvan
18 Temmuz 2024 21:06

18 Temmuz 2024 saat 19.45 te İstanbul havalimanından Kütahya Zafer havalimanına eko paket bilet satın alimi işlemi sırasında yanlış tarihte bilet aldım. Bunun 19 Temmuz 2024 tarihi ile değiştirilmesini istedim. Müşteri hizmetleri yetkilisi bayan, bununla ilgili tarih değişikliği yapılamadığını söyledi. İade edebileceğimi ya da ileri tarihli bir şekilde bileti açığa alarak kullanabileceğimi söyledi. Bunun üzerine almış olduğum bileti açık bilet konumuna aldırdım. İleri bir tarihte kullanmak üzere tekrar THY müşteri hizmetlerini aradım. Burada görüşme yaptığım müşteri hizmetleri yetkilisi bayan, bilet alım işlemini adim adim gerçekleştirirken açığa aldığım biletimi kullanıma kapalı olduğunu söyledi. Bununla ilgili biletimi açığa aldırdığım halde, müşteri hizmetleri yetkilisi bayanın eksik ve hatalı yönlendirmesi söz konusu olmuştur. Gerekli bilgilendirme tarafıma yapılmamıştır. Yanlış ve hatalı bilgi verilmiş olup söz konusu açık biletimi kullanamama durumum vardır. Müşteri hizmetleri yetkilisi bayan bu konuda yanlış ve hatalı bilgi verildiğini söyleyip, kendisininde bu konuda yetkisinin olmadığını tarafıma söyleyip geri bildirimde bulunmamı istemiştir. Şu anda açığa alınan biletimi ileri bir tarihte kullanamıyorum. Bu biletimin tarafıma hatalı ve eksik verilen bilgilendirme neticesinde oluşturulmuş olmasında dolayı tekrar kullanıma açılmasını ve mağduriyetimin bu şekilde giderilmesini talep ediyorum.

Ebru
11 Nisan 2025 00:43
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Uğur
08 Haziran 2024 19:01

Hüsrev
11 Temmuz 2024 02:15
THY Bilet Hakkımı Kullanmama İzin Vermediler
Sezgin sonuçtan hiç memnun değil

Sezgin
06 Ağustos 2024 16:20
THY İptal Edilen Dönüş Bileti (Bangkok - İstanbul)
Fadime sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Tarihe Alınan Bilet İçin Çözüm Bulunamaması

Fadime