THY Personel Yanlış Bilgi Vermesi

25 Ekim 2023 01:26

Türkiye Hava Yolları müşteri hizmetlerini aradım bilet düzenlemek için İstanbul'dan Şırnak'a olan uçuşum 27 Ekim, dönüşüm ise 02 Kasım. Bileti Mardin'e almak istedim. Düzenlemede gidişim 700 TL'ye, dönüşüm ise 500 TL'ye dönüyordu. Müşteri hizmetlerine bilet iptal etsem tekrar bu bileti çıkartabilir miyim diye sordum. Evet dedi. Birkaç kez ısrarla sordum ve bileti iptal etmek istediğimi söyledim. Evet dedim. Bilet iptal ettikten sonra ne kadar kesinti olur diye sordum. İstanbul'dan Mardin'e 1650 TL, Mardin'den İstanbul'a 1300 TL olduğunu söyledi. Yer dolmuş olabilir dedi. Halbuki bilet düzenlemede bu fiyatları veriyordu. Böylece Türkiye Hava Yolları'nın yanlış bilgi vermesi sonucu 1200 TL zarar etmiş oldum ve sinirim bozuldu. Acilen yardımcı olursanız sevinirim. Mutlaka geri dönüş bekliyorum. Bilet numarası V8M6DG. Z****** A***. 0530*****59.

26 Ekim 2023 01:03

THY sorunu çözeceğinize yanlış anlaşılma olmuş diye mail atmışsınız gerçekten çok iyi hizmet ne zamandan beri yanlış bilgi ve bilgisizlik olmuş yanlış anlaşılma sizden acilen geri dönüş bekliyorum

Muhittin sonuçtan hiç memnun değil

Muhittin
28 Ekim 2023 18:23

Murat
25 Nisan 2025 23:21
Özlem sonuçtan memnun

Özlem
02 Ağustos 2024 17:35
"THY konuya açıklık getirilmesi konusunda destek olmuştur. Kurumun marka itibarını gözeterek süreci takip etmiştir. Sistem açıklarının giderilmesi konusunda başarılar diler ve teşekkür ederim."

Ayça
31 Ekim 2024 21:39