Metin sonuçtan hiç memnun değil

THY Miles&Smiles Elite Statü Hakkı Yeme

05 Nisan 2023 18:34

Türk Havayolları bağlılık programı Miles&Smiles Gold (Elite) üye iken, üyelik sonuna doğru banka millerini statü miline çevirip statümü korumak istedim. Fakat statünüz korundu şeklinde bir ekran çıktı karşıma. Ben de ona güvenerek bir mil çevirme işlemi yapmadım. Fakat 3 Nisan itibariyle statünüz Elit ten Classic Plus a düşmüştür diye bir mesaj geldi. Ve tabii statü koruma hakkımı kaybetmiş oldum. Geri bildirimde bulunmama rağmen durumu düzeltmek yerine basit bir açıklama ile dönüş yapıldı. Durumun bir an önce düzeltilmesi umudumla buraya yazıyorum.

profile profile
07 Nisan 2023 16:50

THY den henüz bir ses yok. Durumun acil olduğunu bildirmeme rağmen ne arayan ne soran. 25 yıllık THY bağlılık için aldığımız ödüle bakın. Eğer bu sorunu çözmezlerse, hemen üyeliğimi başka bir Star Alliance grubuna çevireceğim. Hem daha ucuza uçacağım hem daha fazla mil kazanacağım.

07 Nisan 2023 16:53

Bu arada arkadaşlar THY nin yaptığı diğer bir numarayı da yazamadan geçemeyeceğim. THY İstanbul çıkışlı bütün uçuşları Avrupa ve Asya çıkışlı uçuşlarından çok daha pahalı. Yani İtalya'dan İstanbul aktarmalı Kore'ye gitmek, İstanbul'dan direk gitmekten çok daha ucuz. Yani milli havayolu firmamız deyip bilet alırsanız daha fazla para ödersiniz. Kendi milletine daha fazla para ödettiren bu firmaya güvenim sarsılmaya başladı. Siz de kontrol edin, görün.

08 Nisan 2023 12:22

THY Miles and Smiles yetkilisi benim geri bildirime tekrar aynı şekilde, bir çocuğa anlatıyormuşçasına benim geri bildirimde yazdıklarımı hiçe sayarak THY program kurallarından falan bahsetmiş. Ben anlayamıyorum böyle kötü bir havayolu firmasına nasıl olmuşta 25 seneden fazla bağlılık göstermişim. Her defasında çok daha fazla ücret ödeyip bilet alarak.

19 Nisan 2023 22:09

Türk Hava Yolları firması halen bir adam akıllı dönüş yapmadı. Aynı cevabı yazıp duruyor. Benim ne sorduğuma ne şikayet ettiğime bakmadan. Üstelik burada bir cevap ta yok. Bu siteyi de dikkate almıyorlar.

09 Mayıs 2023 20:11

THY den tam bir ilgisizlik örneği. Bunca yıl THY ile uçtuğum ve desteklediğim için bin pişmanım.

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Elite Üyelik İçin Yanıltıcı Bilgi Ve İşlem Sorunu

Zeynep
23 Ocak 21:21
Gülten sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Bilgiyle Satın Alınan Miller Ve Elite Statüsüne Ulaşılamaması

Gülten