Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

THY Haksız Olmasına Rağmen Para İademi Yapmadı Ve Beni Mağdur Etti

23 Ocak 2024 19:29

THY, evcil hayvanlarımdan birini uçağa almayarak beni mağdur etti ve sonraki uçuş için yaklaşık 1500 TL tekrar ücret ödemek zorunda bıraktı. 4 yavru ve 1 anne olmak üzere 5 kedim vardı. Annesi çipli ve yavrular için veterinerden onay belgesi almıştım. Müşteri temsilcisiyle 2-3 kez görüştüm. Bana hepsini getirebileceğimi, 2 yavru 2 yavru olarak ve anneyi tek olarak getirebileceğimi, onay belgesi ile seyahat edebileceğimi söyledi. Ben de onay almak için 2 kez daha aradım.
Son olarak emin olmak için Ordu-Giresun Havalimanı'na gittim, bileti oradan almak istedim. THY çalışanıyla konuştuk, kedileri anlattım. Eğer alıyorlarsa uçak bileti alacağımı, 5 kişi olduğumuzu söyledim. Onlar da birine sorup alabileceklerini söylediler. 2-3 kez tekrar sordum, 'evet' yanıtını alınca biletlerimi aldım. Uçuştan 1 hafta önce aldığım biletler için, 3'ünün kabinde gidebileceği söylendi ve ücretlerini 1 hafta öncesinden ödedim. Fakat uçuş günü geldiğinde, 2 buçuk saat önce gelmemize rağmen, bize uçağa alınamayabileceğimiz söylendi. Bize haber vereceklerini, numaramı aldılar ve bekledim ama aramadılar. Uçağa 25 dakika kala, tam içeri gireceğimiz sırada gelip uçağa alınamayacağımızı söylediler ve almadılar.
Arkadaşlarım ve 4 yavruyu yollamak zorunda kaldım. Bavulumla gittiğim havalimanında tek başıma kaldım. Üstüne üstlük, en erken uçuşun akşam olduğunu ve ekstra ücret ödeyip alabileceğimi söylediler. Sonradan geri bildirim alabileceğimi belirttiler. Kabul etmek zorunda kaldım ve 1500 TL verip tekrar bilet aldım. Geri dönüşümde beni suçlu buldular ve paramı iade etmediler. Suçlu olmalarına rağmen suçu kabul etmediler. Şu an mağdurum ve hakkımı arıyorum.
Arkaları sağlam olduğu için nasıl olsa kendi keyiflerine göre araştırmadan karar veriyorlar. Ben mağdur oldum ve bir daha THY ile işim olmayacak. Ücretimin iadesini istiyorum. Biletim ve önceden alınmış 3 tane evcil hayvan için 250 TL'den 750 TL ödemiş olduğum fişlerim duruyor. Madem suçsuzlar, neden 1 hafta önceden benden 3 evcil hayvanın parasını aldılar, onu da açıklasınlar. Sormadan bilet almamak için 1 buçuk saat yol gittim, yine mağdur oldum.

11 Mart 2024 22:00

THY hala bir cevap vermedi ne arası ne sordu umursamadılar... Bu kadar müşterilerine haksızlık yapan ve hiçbir işe yaramayıp bilgisiz elemanları olan bir firma olmuş eskisi gibi değil insanların hakkını yiyorlar umarım hakkım sizden çıkar

THY İle Evcil Hayvan Seyahati Kabusa Döndü!

Yeşim
16 Ekim 2024 10:04

THY Evcil Hayvan Taşıma Mağduriyeti

Gürkan
06 Ekim 2023 18:16
Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Meryem
23 Haziran 2023 18:02

THY Evcil Hayvan Rezervasyon Fiyaskosu!

Cansu
21 Mayıs 2024 20:30