THY Beni Mağdur Etti

Salih
04 Haziran 2024 12:24

Türk hava yollarından Mart ayında 2 tane bilet aldım. Bir tanıdığımın ölümü üzerine uçuşa 10 gün kala biletimi iptal etmek için hem bildirim oluşturdum hem de müşteri hizmetlerini 3 kez aradım. Biletimi iptal ettiğim gün kredi kartım çalındı. Bilet parasının iadesi için yeni Kart bilgilerimi istediler. Bu bilgileride 3 kez geri bildirimde ilettim. Bir türlü para iadesi yapmadılar. Tekrar hem bildirim oluşturdum hem de aradım. Bu seferde bana bilet parası iadesinin ancak bilet alınan karta yapılabilir gibi saçma bir bahane sundular. Bunun mümkün olmadığını kartımın iptal olduğunu belirttim. Aradan 2 ay geçti hala param iade olmadı. Dun bana geri bildirimde kartın iptal olduğuna dair belge ve 2 ay önce ölen kişinin ölüm belgesini talep ettiler. Tekrar müşteri hizmetlerini bilgi almak amacıyla aradım. Bu seferde diyorlar biletiniz iptal değil. Siz uçuşa yetişme missiniz bunun içinde para iadesi yapılamaz. Madem biletim iptal değil neden bu kadar benden farklı isteklerde bulundunuz. Bildiğiniz açıkça beni mağdur ettiniz. Ve hakkımı her türlü yasal yollardan arayacağım.

Alperen sonuçtan hiç memnun değil

Cenaze Nedeniyle Bilet İptalinde Yaşanan Bürokrasi Ve Çözüm Eksikliği

Alperen
26 Temmuz 2025 23:04

Efe
02 Ağustos 2025 10:49

Mithat
29 Eylül 2023 17:17
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
05 Mart 2024 11:02
İrem sonuçtan hiç memnun değil

İrem
01 Ocak 2025 14:01