THY Askıya Alınan Bilet

Gülenay
24 Temmuz 2023 01:23

THY Anadolu Jet uçak biletimi askıya aldım vize red geldiği için. Askıya alana kadar ve aldıktan sonra başka bir uçuş için aktifleştirmek için beş farklı temsilciyle konuştum hepsi birbirinden farklı şeyler söyledi. Çıldırmak üzereyim bin pişman oldum aldığıma. Fazla para verip ceza bedelsiz değişiklik iptal hakkı olan bileti aldık ama ne değişiklik yapabiliyoruz ne iptal edebiliyoruz o kadar komik bir rakam iade ediliyor ki eko bilet alsaydım biletim yansaydı daha az zararım olurdu. Ceza bedelsiz değişiklik hakkı dediler, sadece bilet farkını ödersiniz dediler. Az önce başka bir yere uçuş için değiştirmek istedim. Temsilci ceza bedeli diyor iki bin bilet farkı varken on iki bin ödemem gerektiğini söyledi. Ceza bedelsiz yazıp nasıl fazla para talep ediyorsunuz. Ayrıca sitede bilet 10.400 TL iken müşteri hizmetlerinden sadece askıya alınan bilet işlemleri yapılıyormuş orada 13.500 çıkıyor. Hizmet bedeli alınıyormuş. Neden askıya alırken hizmet bedeli var denmiyor doğru düzgün bilgi vermiyorlar. İşiniz gücünüz insan mağdur etmek. Sorunumun bir an önce giderilmesini talep ediyorum.

THY Seyahat Çeki İle Bilet Alamama Yanlış Bilgilendirme Yapılması

08 Ağustos 2023 18:56

Emre
20 Ekim 2024 18:43
THY İle Koltuk Rezervasyonunda Yaşanan Sorunlar
Can sonuçtan hiç memnun değil

Can
28 Ekim 2023 00:18